Joan Laporta amb un gran somriure i Raphinha al fons preocupat

FUTBOL

De 40 a 30 M€, el Barça ja coneix el preu final del fitxatge que sentencia Raphinha

El club culer sembla que ja coneix el cost d'un possible traspàs d'un jugador que podria posar fi a l'estada del brasiler a la Ciutat Comtal

Deco i Joan Laporta sembla que tenen com a objectiu de cara al mercat d'estiu reforçar la plantilla. La prioritat de la directiva, ara com ara, seria trobar un nou tècnic. Un cop decidida l'elecció, el següent és donar sortida a diversos jugadors.

La situació econòmica de l'entitat no ha millorat, i la directiva es pot veure obligada a desprendre's de diversos membres de la plantilla actual. Tot apunta que la intenció de Joan Laporta i Deco és recaptar una quantitat elevada per poder saldar el balanç econòmic.

El Barça espera recaptar prop de 250 milions d'euros. Per això, és força probable que hagin de donar sortida com a mínim a tres jugadors. Si recapta aquesta quantitat, la directiva planeja reinvertir part de la xifra rebuda.

Mason Greenwood a l'agenda de Deco i de Joan Laporta

I sembla que el primer objectiu és clar. Des de fa uns quants mesos es rumoreja que el Barça està interessat en Mason Greenwood. El jove anglès està encaixant una gran temporada al Getafe de Bordalás i ha tornat a demostrar per què se'l considerava com un dels millors jugadors joves uns anys enrere.

Mason Greenwood ha sabut adaptar-se molt ràpidament al joc de LaLiga. L'anglès s'ha guanyat la confiança de José Bordalás i ha acumulat un total de 1.916 minuts. A més, el jugador ha estat capaç d'anotar sis gols i de repartir cinc assistències.

El Manchester United rebaixa les pretensions respecte a la venda de Mason Greenwood

Mason Greenwood no és una persona ben rebuda ni a Anglaterra ni al Manchester United. Des que va passar el seu incident domèstic, el seu valor i la seva figura han decaigut molt. El Barça, conscient d'això, sembla que s'ha interessat a aconseguir la seva contractació.

En un principi es rumorejava que el Manchester United podia arribar a demanar fins a 45 milions d'euros pel traspàs. Tot i això, l'equip anglès podria haver rebaixat les seves pretensions i es rumoreja que acceptaria una oferta propera als 30 milions d'euros. La nova propietat no valora el seu retorn i volen fer caixa amb la seva venda.

El Barça, en cas de vendre Raphinha per una quantitat propera als 60 milions d'euros, podria reinvertir-ne la meitat pel fitxatge de Mason Greenwood. Però si no es produeixen vendes, difícilment es podrà fer la incorporació de l'anglès.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: