Rafa Márquez en primer pla amb una imatge d'Éder Militao abraçant Marco Asensio

FUTBOL

Rafa Márquez anuncia el que ningú esperava al Barça i el Reial Madrid entra en joc

L'entrenador mexicà Rafa Márquez, ara a càrrec del Barça Atlètic, va protagnitzar una de les notícies de la setmana en clau negativa i el Reial Madrid de Florentino Pérez entra en joc replicant la situació

Des de fa algunes setmanes, el Barça de Joan Laporta ja ha començat el càsting per rellevar l'entrenador del primer equip culer, Xavi Hernández. El de Terrassa ja es va encarregar d'oficialitzar que deixarà de dirigir el bloc a finals de temporada i, davant aquesta situació, Joan Laporta ja treballa per trobar el seu substitut. Un substitut que, de primeres, Joan Laporta volia que fos l'entrenador mexicà Rafa Márquez, que està completant una gran temporada al capdavant del filial del club català.

Ningú va dir que fos senzill amb la temporada en joc i amb la Champions League pel mig, però ara encara ho serà una mica menys. I és que Rafa Márquez, que aquestes últimes setmanes ha estat protagonista per un conjunt d'anuncis d'apostes publicats a les xarxes socials, ja hauria pres una decisió dràstica.

El mexicà té contracte fins al juny del 2024 i el seu objectiu, després de l'adeu de Xavi Hernández, no era altre que convertir-se en nou entrenador del primer equip. Cosa que, després d'aquests polèmics episodis a les xarxes socials, el Barça descarta del tot. Així doncs, Rafa Márquez hauria perdut l'oportunitat de la seva vida i ja pensa fer les maletes de cara a l'estiu que ve, ja que el seu objectiu és entrenar a l'elit.

Rafa Márquez és conscient del seu gran error i es penedeix d'haver publicat aquests anuncis perjudicials per a la formació dels mateixos menors del club, però el fet, fet està. El més curiós és que, malgrat la polèmica generada, el Reial Madrid de Florentino Pérez ha entrat en joc amb un altre surrealista episodi i amb protagonista inesperat.

Rafa Márquez era l'opció preferida de Joan Laporta per substituir Xavi Hernández, però deixa de ser-ho per un fet surrealista

Després de l'empat contra el Granada, Xavi Hernández ja va saber que estava a un pas de no acabar la temporada com a entrenador del primer equip del FC Barcelona . Joan Laporta ja va reconèixer, en una entrevista a RAC1, que si l'entrenador no es digués Xavi Hernández ja estaria destituït i sense feina al club blaugrana. LaLiga EA Sports està molt complicada, però ara l'objectiu passa per la Champions League, que va entrar en escena aquest dimecres passat al Diego Armando Maradona de Nàpols (Itàlia).

Joan Laporta considerava que no hauria d'anar gaire lluny per trobar un substitut a Xavi Hernández en cas de desastre. El president tenia molta confiança en Rafa Márquez, un home que porta ell el filial i que està funcionant amb escreix. L'any passat ja van fer un curs excel·lent i en l'actual torna a lluitar per ficar-se al play-off d'ascens a LaLiga HyperMotion, però tot ha fet un gir.

I és que, les últimes hores, Rafa Márquez va enterrar, ja de manera definitiva, les seves opcions d'entrenar el primer grup del Barça. I ho ha fet amb un conjunt de missatges a xarxes socials que no van agradar res a Can Barça i que van provocar que el president Joan Laporta entrés totalment en còlera.

Rafa Márquez anuncia el que ningú esperava al Barça i el Reial Madrid entra en joc

Després del que va passar amb Rafa Márquez, ningú esperava un altre episodi de l'estil al futbol professional. Les publicacions de l'entrenador mexicà del Barça van generar tota mena de comentaris, la majoria d'aficionats del Madrid que es van mofar fent referència a la situació econòmica del club català. "No et paguen prou, Rafa? El Barça et deu diners, oi?", apuntaven alguns aficionats madridistes a les pròpies xarxes socials.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

El més curiós del cas és que, després de la polèmica i el possible conflicte d'interessos, el Reial Madrid ja ha entrat en joc amb un altre episodi molt surrealista. I és que el futbolista brasiler del Reial Madrid Éder Militao ha llançat, també a les xarxes socials, un altre conjunt d'anuncis vinculats a les cases d'apostes esportives. En aquest cas, Éder Militao ha publicitat la casa d'apostes SportyBet, de qui ja és ambaixador global gràcies a la seva forta vinculació al Brasil.

La publicació d'Éder Militao va generar, com calia esperar, tota mena de comentaris jutjant la publicació. SportyBet ja era el patrocinador oficial del Reial Madrid a l'Àfrica, però crida l'atenció que la marca es vinculi a un futbolista en actiu, ja que no és ètic ni necessari. Entre els ambaixadors d'aquesta casa d'apostes també hi ha una altra figura del Reial Madrid, el ghanès Michael Essien, que representa la marca a l'Àfrica.