Sergio Busquets en primer pla amb Oriol Romeu al fons lamentant-se

FUTBOL

El nou Sergio Busquets no és Oriol Romeu, el fitxatge costa 14 M€ i és fan del Barça

El jugador català no ha rendit al nivell de les expectatives i la secretaria tècnica busca un nou pivot que ompli el buit generat per Sergio Busquets

Tant Deco com Joan Laporta són conscients que la plantilla del Barça necessita un pivot per a la temporada que ve. El baix rendiment ofert per Oriol Romeu ha deixat en evidència que l'equip culer requereix un pivot d'alt nivell. La sortida de Sergio Busquets ha deixat un buit enorme al centre del camp del Barça.

Xavi Hernández era conscient de la importància que tenia Sergio Busquets a la plantilla del Barça. El tècnic català va intentar convèncer la junta directiva que necessitava un fitxatge d'alt calibre per suplir l'excapità. Tot i això, ateses les circumstàncies econòmiques que viu el club, Joan Laporta només va poder concretar la incorporació d'Oriol Romeu.

Xavi Hernández va demanar la incorporació d'Aleix García a l'hivern

El d'Ulldecona va començar la temporada com a titular. No obstant, a mesura que avançaven les setmanes, Xavi Hernández va deixar de confiar-hi. Ara, el català té un paper secundari on amb prou feines acumula minuts amb regularitat.

Això ha fet que la junta directiva de Joan Laporta tingui com a prioritat la incorporació d'un pivot per a la temporada que ve. Els últims dies del mercat del mes de gener passat es va rumorejar que el Barça estava a prop de fitxar Aleix García. Tot i això, el Girona no va voler desprendre's del seu jugador i li va demanar al president culer el pagament de la clàusula de rescissió.

Aleix García conduint l'esfèric
Aleix García és un dels millors pivots de LaLiga | Europa Press

Joan Laporta s'hi va negar i, finalment, l'arribada no es va produir. Tot i això, s'espera que per al proper estiu el Barça reprengui les negociacions per Aleix García. El jugador ha declarat diverses vegades la seva admiració pel Barça i sembla estar disposat a arribar a la Ciutat Comtal.

Aleix García es deixa voler pel Barça

“M'encantaria jugar al Barça. És el club que he seguit des de petit i sempre m'ha agradat”.

"No me'n penedeixo d'haver parlat bé del Barça, sinó del moment i de les formes. Al final sóc molt transparent, i de vegades ho he parlat amb altres companys... Per què no podem ser transparents?"

Aleix García va ser criticat al seu dia pels seguidors del Girona per fer aquestes declaracions. Tot i això, el català recentment ha parlat sobre això i no sembla retractar-se.

Això demostra que sembla que el jugador està disposat a arribar al Barça. Tot i això, el Girona no sembla disposat a deixar-lo sortir i exigeix el pagament de la seva clàusula de rescissió, la qual sembla estar situada en 14 M€.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: