Les jugadores del FC Barcelona Femení juntes celebrant un gol amb el fons en blanc i negre
FUTBOL

Embolic al Barça Femení: de titular a suplent i se n'anirà gratis el 2024, confirmat

El Barça Femení té les millors porteres entre les seves files defensant la porteria blaugrana, però el futur d'una es troba en l'aire

La porteria del Barça continua estant dividida en tres jugadores: Sandra Paños, Cata Coll i Gemma Font. Les tres porteres tenen un talent ocult. Ara bé, Cata Coll ha estat una revelació per al Barcelona, la Selecció Espanyola i per a tota l'afició. Amb això, Sandra Paños ha deixat de ser la portera titular.

Sandra Paños o Cata Coll? El gran dilema

Sandra Paños va ser la portera titular del Barça que va aconseguir Copa, Lliga i Champions. La portera va ser partícip d'aquell gran any al Barcelona on ho va jugar tot. Amb Sandra Paños a la porteria, el Barcelona ha tingut una assegurança sota els pals increïble. Amb el temps, això ha anat canviant i els papers s'han capgirat.

L'exseleccionador de la Selecció Espanyola va decidir convocar Cata Coll, la suplent del Barça. Només havia jugat 195 minuts a la recta final de la lliga després de la seva greu lesió. Una decisió que va sorprendre tothom, però Cata Coll no ho va desaprofitar.

La mallorquina va veure una gran oportunitat per demostrar la gran portera que és i començar a tenir el protagonisme que no havia tingut. Tot això, sense oblidar Sandra Paños, que l'ha ajudat durant aquests anys.

Sandra Paños va estar jugant de titular tota la temporada passada, ja que Cata Coll s'havia de recuperar del trencament del lligament encreuat del genoll. Aquesta temporada i després del gran Mundial que ha fet Cata Coll a la Selecció, Giráldez ha decidit fer un canvi a la porteria. L'entrenador el Barcelona també ha tingut el dilema de qui posar sota els pals. Durant aquesta temporada s'hi han alternat, però Cata Coll ha estat la portera titular els partits més importants.

Sandra Paños, en un segon pla

Ara, Cata Coll és una de les porteres indispensables per al Barcelona i Sandra Paños s'ha quedat 'en un segon pla'. No completament, perquè encara juga algun partit, però ja no com abans. És indiscutible les qualitats d'agilitat, potència i domini del joc aeri que té, trets indispensables en una portera.

Sandra Paños ha estat una portera que ho ha donat tot pel Barcelona. L'alacantina ha guanyat 4 Trofeus Zamora, així ha estat la portera que més vegades s'ha endut aquest trofeu. Però aquesta cursa per aconseguir un altre trofeu s'ha acabat, i també podria deixar de vestir la samarreta del Barça.

La sortida de Sandra Paños del Barça

Sandra Paños és una de les jugadores que acaba contracte amb el Barça el pròxim mes de juny i el seu futur és en l'aire. Amb aquests canvis a la porteria i la seva no titularitat, l'alacantina té molts números per marxar del Barcelona. Sandra Paños valora la possibilitat d'un canvi d'aires i tornar a ser la d'abans. Diversos clubs d'Espanya, d'Anglaterra, dels Estats Units i de Mèxic ja han preguntat per la portera del Barça.

Sandra Paños és una de les jugadores més veteranes de l'equip, darrere de Marta Torrejón i Irene Paredes. L'alacantina sap que encara li queda molt per donar i gaudir del futbol. És per això que el seu objectiu principal és jugar amb un equip competitiu i on pugui demostrar les seves habilitats. Perquè d'habilitats en té moltes, i així ho ha demostrat vestint la samarreta del Barça i aixecant tants trofeus.