Aitana Bonmatí en primer pla amb ratlles blaves i vermelles al fons
FUTBOL

Aitana Bonmatí rep una gran oferta per sortir del Barça Femení: El fitxatge de l'any?

Aitana Bonmatí, l'estrella del FC Barcelona, té una gran oferta a sobre de la taula

El Barça Femení ja s'ha acabat la temporada i ara es prepara a enfortir l'equip per a la pròxima campanya. Hi haurà canvis a l'equip amb renovacions, sortides i noves incorporacions.

En aquest sentit, Joan Laporta ha d'estar preparat per rebre ofertes d'altres equips interessats en les seves jugadores. La plantilla compta amb talents com Aitana Bonmatí i, precisament ella, ja ha rebut la primera gran oferta per fer les maletes aquest mateix estiu.

Aitana Bonmatí, al radar del Chelsea

El Chelsea somia el fitxatge d'Aitana Bonmatí. L'equip anglès no s'amaga i ha mostrat interès per comptar amb els serveis de l'actual Pilota d'Or amb un contracte d'estrella mundial.

El Chelsea estaria disposat a oferir-li 8 milions d'euros per 4 anys, és a dir, 2 milions per temporada. A més de pagar al Barça 3 milions d'euros corresponents a la clàusula de rescissió.

L'equip anglès busca fer un salt de qualitat i aspirar a guanyar la Champions, i Aitana Bonmatí seria una jugadora essencial per aconseguir-ho. Aquesta temporada, el Chelsea ja ha demostrat la seva competitivitat i va posar les coses difícils al Barça a Champions, però amb Aitana podrien lluitar per tot.

El problema principal per retenir Aitana Bonmatí

El Barça és conscient de l'oferta el Chelsea i per això vol assegurar Aitana Bonmatí. En termes econòmics, Joan Laporta no pot competir amb aquestes xifres. En aquest cas tot dependrà de la voluntat d'Aitana Bonmatí per quedar-s'hi.

Aitana Bonmatí conduint la pilota mentre porta el cap aixecat

Laporta vol lligar Aitana Bonmatí, que acaba contracte el juny de 2025. El club ja prepara una oferta atractiva de renovació a l'altura de la seva qualitat i repercussió mediàtica.

Preocupació pel futur d'Aitana Bonmatí

A can Barça hi ha certa inquietud per aquest tema. Al club blaugrana estan convençuts que la futbolista està compromesa amb el projecte. Així i tot, hi ha certa preocupació perquè la Lliga F no acaba de fer el salt competitiu necessari per ser un campionat disputat. Aquesta situació pot causar que les jugadores perdin motivació.

Aitana Bonmatí és una peça fonamental al Barça, reconeguda pel seu talent, la seva qualitat i el seu compromís constant. El seu gran exercici la situa com una candidata amb molts números per tornar a guanyar una altra Pilota d'Or.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: