Les jugadores del FC Barcelona Femení s'abracen i celebren un gol
FUTBOL

Mariona Caldentey marxa i el Barça Femení perd el seu relleu: Fitxatge del Wolsburg

L'equip blaugrana ha rebut un cop dur i ha perdut una futbolista clau per a la temporada que ve

El Barça Femení està experimentant una sèrie de canvis que marquessin la temporada que ve. L'equip blaugrana ha perdut una joia amb la sortida de Mariona Caldentey, la futbolista farà les maletes per jugar a l'Arsenal.

Ara, l'equip blaugrana perd una altra peça clau per al futur del Barça, una jugadora que havia demostrat el gran potencial i que es projectava com una de les futures estrelles de l'equip.

La jove promesa del futbol

La futbolista que ha anunciat el seu adéu és Ariana Arias. La jugadora va arribar al Barça procedent del Reial Madrid, on havia enfrontat situacions difícils de maltractament psicològic i laboral.

Ari Arias amb la samarreta del Barça corrent després de la pilota

La seva decisió d'unir-se al Barça no va ser fàcil, però li va servir per tornar a ser feliç i convertir-se en un model a seguir per a moltes joves futbolistes. Durant les dues temporades amb el filial del Barça, Ari va ser una jugadora essencial.

En la seva primera temporada amb el Barça, Ari Arias es va convertir en pitxitxi de la Lliga F amb 18 dianes i aconseguint el títol de lliga per al filial. En la segona temporada va tornar a guanyar la Lliga i a ser una jugadora clau.

El seu gran protagonisme al filial la porto a tenir minuts al primer equip, un somni complert per a moltes futbolistes del filial. Ari Arias aprofitava cada oportunitat al primer equip i va demostrar que té el talent i l'habilitat per competir al més alt nivell.

Ari Arias busca noves oportunitats fora del Barça

Ariana Arias acaba contracte amb el Barça el proper 30 de juny. La madrilenya havia renovat el contracte amb l'equip blaugrana l'estiu passat i la sortida no serà com a agent lliure.

La decisió d'Ari Arias d'abandonar el Barça no ha estat fàcil, però la noia vol tenir més minuts de joc i continuar desenvolupant-se com a futbolista. La competència al Barça és molt alta i la jugadora vol trobar un equip on pugui tenir un lloc a l'onze titular.

Ari Arias ha anunciat a través de les xarxes socials el comiat del club i ha deixat una carta d'agraïment a totes les persones que li han donat suport i han compartit aquests dos anys.

Tot i que no ha especificat a quin equip s'unirà, tot apunta que podria ser el Wolfsburg, equip que ha mostrat molt d'interès per la futbolista.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: