Nico Williams amb cara de sorpresa i les mans al cap

FUTBOL

El Barça diu adeu al fitxatge de Nico Williams després de perdre 62 M€ en un dia

El FC Barcelona no posa fi als seus problemes econòmics i difícilment podrà aconseguir el fitxatge del davanter

Des de fa mesos, sabem que una de les prioritats de la directiva del Barça és millorar la línia ofensiva per al curs que ve. La davantera no va estar al nivell esperat durant les primeres jornades i això va condicionar els resultats de l'equip.

L'inici de temporada de Robert Lewandowski va ser força pèssim. El polonès venia de fer una gran temporada i de convertir-se en el màxim golejador de LaLiga. Els aficionats culers esperaven que, com a mínim, el '9' fos capaç de replicar els mateixos registres numèrics a l'actual curs.

Lewandowski, lluny d'igualar les seves xifres golejadores, va generar dubtes a la directiva culer. Joan Laporta i Deco, conscients de la necessitat de millorar l'efectivitat de l'equip, van decidir al mercat hivernal avançar l'arribada de Vítor Roque. Des de l'arribada del brasiler, el polonès sembla un altre jugador i ha aconseguit millorar les prestacions, així com els registres.

El Barça i el seu interès en Nico Williams

La directiva, conscient que no necessita reforçar la posició de davanter centre per al pròxim curs, sembla haver fixat el seu interès a reforçar una altra posició. En aquest cas, Joan Laporta i Deco fa uns quants mesos que intenten fitxar Nico Williams, a qui li encantaria venir per jugar amb el seu gran amic Lamine Yamal.

Nico Williams i Lamine Yamal barallen per una pilota en una imatge editada

L'extrem espanyol ha mostrat un nivell destacat que el fa apte per integrar la plantilla culer. El seu rendiment a la temporada actual ha estat notable, especialment des que treballa sota la direcció d'Ernesto Valverde, fet que l'ha convertit en un jugador influent en el joc dels bascos.

Fa uns mesos, la directiva de Joan Laporta va intentar assegurar la contractació de Nico Williams per a la temporada que ve sense cap cost. L'extrem espanyol finalitzava el contracte amb l'Athletic Club al juny, però va optar per renovar el seu vincle amb l'equip basc. Aquesta decisió semblava allunyar el Barça del fitxatge, ja que, en cas de voler adquirir els seus serveis, hauria de pagar la clàusula de rescissió, valorada en 50 milions d'euros.

El Barça perd una milionada i Nico Williams

Al club culer s'havia rumorejat la possibilitat d'incorporar Nico Williams l'estiu que ve. Tanmateix, la no consecució de la passada a les semifinals de la Champions League ha suposat un dur revés per a les aspiracions de la junta directiva.

El club culer, com que no és partícip de les semifinals, deixa d'ingressar prop de 65 milions d'euros. D'aquests, 50 milions els hauria rebut el Barça per disputar el nou Mundial de Clubs i 12,5 milions d'euros més per no aconseguir el pas a les semifinals. Això modifica les aspiracions de la junta directiva, que no podrà fer totes les incorporacions que haurien desitjat, com ara la de Nico Williams, la clàusula del qual és de 50 milions d'euros.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: