Joan Laporta en primer pla durant una roda de premsa com a president del FC Barcelona.

FUTBOL

El Barça col·lapsa, Joan Laporta es queda sol després de perdre un altre gran suport

El president del Barça, Joan Laporta, es queda sol al capdavant de la nau culer i ara perd un altre alt executiu, que se'n va del Barça al·legant suposats motius personals

El president del Barça, Joan Laporta, està vivint una temporada molt complicada a tots els nivells que hi ha hagut i per haver-hi. El primer equip que dirigeix Xavi Hernández, ja classificat per a quarts de la Champions, necessita una important reestructuració i, a tot aquest treball acumulat, se li ha sumat un nou contratemps. I és que, quan semblava que les aigües es calmaven al voltant del primer equip del Barça, ha tornat a entrar en erupció un volcà que està esquitxant de ple Laporta.

El president del Barça ja estava molt qüestionat per alguns alts executius del club, especialment del sector econòmic. La situació financera de l'entitat no és l'espera i, segons fonts del mateix FC Barcelona, cada cop són més els executius “farts del lideratge del president Joan Laporta”. Un president Joan Laporta que destaca pel seu presidencialisme i que, aquestes darreres setmanes, està perdent molts adeptes dins del club.

L'últim en marxar ha estat el vicepresident econòmic, Eduard Romeu, que segons explica el Barça, presenta la seva renúncia per “incompatibilitats amb la plena dedicació amb la seva tasca professional actual”. Així doncs, Eduard Romeu, vicepresident econòmic del Barça, ha dimitit aquest mateix dijous del càrrec a l'entitat culer. Així ho va anunciar el club blaugrana en un comunicat, assegurant que el president Laporta ha acceptat la renúncia del directiu, justificada per aquests motius personals.

Què diu el comunicat del Barça? Joan Laporta queda molt tocat i continua perdent suport dins del club

"El FC Barcelona informa que el Sr. Eduard Romeu, vicepresident de l´Àrea Econòmica del Club, ha presentat la seva renúncia al president Joan Laporta adduint incompatibilitats amb la plena dedicació amb la seva tasca professional".

Joan Laporta amb cara de preocupació durant un acte del FC Barcelona
Joan Laporta oferirà una roda de premsa aquest mateix dijous | Europa Press

"El president Laporta ha acceptat la renuncia al mateix temps que ha agraït la seva feina al capdavant de l'àrea econòmica del club, enfocada al desenvolupament del pla de viabilitat engegat durant aquest mandat i que ha aconseguit revertir la situació financera de la institució" , diu el comunicat del Barça, publicat aquest mateix dijous.

Joan Laporta presumeix de La Masia, però ja es carrega 2 de les peces més importants

La situació del Barça a nivell esportiu no és la millor, però tampoc no ho és a nivell social. Dins del club culer, per més que es vulgui edulcorar, hi ha diferents fractures i en aquestes últimes hores s'ha tornat a evidenciar. I tot perquè, fa algunes setmanes, dues importants figures del Barça han abandonat els seus respectius llocs de treball dins de l'organigrama culer.

Parlem de Mike Puig, antic màxim responsable de La Masia que darrerament estava duent a terme tasques al Barça Genuine, i de Maribel Meléndez, treballadora important dins l'Espai Barça. Tots dos van arribar al Barça sota la candidatura de Joan Laporta però, amb el pas dels mesos, han anat perdent força al club que cada vegada compta amb menys professionals.

Joan Laporta està apostant per substituir treballadors amb un currículum envejable per gent del seu entorn i confiança. Cosa que, per descomptat, és totalment vàlida, però que genera malestar dins del Barça.

Així ho va explicar, fa alguns dies, el Diario SPORT, que també va confirmar la sortida definitiva dels dos treballadors. Malgrat tot el soroll generat, fonts del club blaugrana van confirmar a 'e-Notícies' que tots dos treballadors "se'n van per motius professionals".

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: