El sorteig de la Champions League amb el trofeu i les boles dels aparellaments

FUTBOL

Sorteig Champions League: quan és, a quina hora i possibilitats per a quarts de final

Els vuitens de final de la UEFA Champions League es van resoldre ahir a la nit i ben aviat se celebra el sorteig per als quarts de final. El Barça, el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid, entre els grans d'Europa

La Champions League arrenca la fase decisiva després de la finalització de tots els enfrontaments de vuitens de final. Ja només queden 8 equips entre els candidats al títol més prestigiós del Vell Continent i tots els partits seran d'un nivell altíssim, ja que ningú no es vol perdre la festa. Manchester City, FC Barcelona, PSG, Arsenal, Reial Madrid…

Abans de poder gaudir de la màgia, però, toca conèixer els aparellaments. El sorteig de la Champions League sempre deixa grans anècdotes els darrers anys, fins i tot s'ha hagut d'arribar a repetir. Ara, en canvi, la UEFA presenta una novetat, ja que per primera vegada a la història, el sorteig el portarà a terme un ordinador.

Sens dubte, el còctel reuneix tots els ingredients per viure una gran gala i conèixer quins seran els enfrontaments. Grans jugadors i grans equips. Tots volen guanyar la Champions League i ningú no vol perdre's el gran sorteig de quarts.

Quan i a quina hora és el sorteig de la Champions League?

La gala se celebrarà a l'emblemàtica seu de la UEFA a Nyon (França). Tindrà lloc el pròxim divendres 15 de març a les 12:00 i l'espectacle està més que assegurat. Sí, perquè ja no valen mitges tintes, tothom es pot enfrontar a tothom i el sorteig promet ser èpic.

Per exemple, podríem presenciar un City-Barça, o un PSG-Reial Madrid, però també podríem assistir a un Clàssic. El FC Barcelona arriba en un moment dolç després d'una temporada realment complicada i la Champions League pot ser un oasi enmig del desert per a les esperances de Xavi Hernández. Si el tècnic culer aconsegueix avançar de ronda, podria donar la campanada amb un grup ple de xavals i se n'aniria per la porta gran.

Fotogarfia de la papereta del FC Barcelona al sorteig de la Champions League
El FC Barcelona estarà al bombo | @FCBarcelona_es

Però, a més de Barça, Reial Madrid, City i PSG, hi ha més aspirants que volen reclamar el tron d'Europa. Ningú vol quedar fora de la carrera per guanyar la Champions League.

Quins equips han arribat al sorteig de la Champions League de quarts de final?

Tal com dit, no hi ha restriccions de cap mena a l'hora d'aparellar els enfrontaments. Un escenari terrorífic, per exemple, per al Borussia Dortmund, que es postula com a clara ventafocs entre tant de gegant. I és que el sorteig de la Champions League pot oferir partits espectaculars, ja que els 8 equips que continuen vius són els millors d'Europa:

- FC Barcelona

- Reial Madrid

- Atlètic de Madrid

- PSG

- Manchester City

- Arsenal

- Bayern de Múnic

- Borussia Dortmund

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: