Muntatge d'Iñigo amb Deco
FUTBOL

El Barça busca repetir la fórmula Íñigo Martínez: 2 fitxatges gratuïts per calmar Deco

Joan Laporta buscarà repetir la mateixa operació que amb el central basc per intentar reforçar la plantilla

El Barça va fer el passat mercat de fitxatges, una magnífica contractació a cost zero. La política de fitxatges per la qual ha optat Joan Laporta en els darrers períodes de fitxatges, ha proporcionat que la plantilla sigui reforçada sense gastar en concepte de traspassos. Davant d'això, el club ha adquirit uns actius molt importants que augmenten el valor de l'equip i que proporcionen competitivitat a l'equip.

L'exemple més clar és la incorporació d'Íñigo Martínez. El jugador basc, que va arribar el mercat de fitxatges passat com a agent lliure procedent de l'Athletic Club, està rendint a molt bon nivell. Si bé és cert que l'ondarrés, ara es troba lesionat, quan el jugador ha estat disponible, ha exhibit un elevat nivell i la plantilla ha notat la seva presència.

El bon rendiment que ha ofert Íñigo Martínez fa que Joan Laporta torni a repetir l'operació

Atès que el rendiment que està oferint Íñigo Martínez, com Andreas Christensen, que també va ser incorporat pel mateix mètode, està sent tan bo, Joan Laporta pensa repetir la mateixa fórmula. El FC Barcelona afronta una situació econòmica molt delicada i atès que la massa salarial del club sobre passa el límit, LaLiga impedeix a Joan Laporta fer fitxatges. Tot i això, no li impedeix al president culer reforçar la plantilla i pretén donar-li a Xavi Hernández les armes necessàries per tornar a recuperar la solvència defensiva que va mostrar el club la temporada passada.

Per això, els últims dies s'ha rumorejat que Joan Laporta té la intenció de recuperar dues centrals que fora de la dinàmica del FC Barcelona estan brillant. I és que Deco, té la intenció que, tant Eric García com Chadi Riad, es reincorporin al grup culer la temporada que ve. El català, que està cedit al Girona, acumula diversos partits a un nivell molt bon i demostra estar preparat per competir a l'elit professional. Xavi Hernández, que ja tenia fe al defensor, pretén tornar a incloure'l en els seus plans malgrat totes les crítiques que va rebre el jugador la temporada passada.

Joan Laporta vol recuperar Eric García i Chadi Riad

D'altra banda, Chadi Riad també brilla en un Betis, que té la mateixa idea futbolística que el FC Barcelona. El marroquí s'ha consagrat en una plantilla molt competitiva, però manca de centrals. El del planter culer s'ha guanyat la confiança de Manuel Pellegrini i s'ha col·locat com una peça fonamental en la defensa verd-i-blanca. Davant aquest nivell, Joan Laporta planeja recuperar el del planter culer perquè formi part de la plantilla de Xavi Hernández.

El bon rendiment que han ofert tant Íñigo Martínez com Christensen, han fet que Joan Laporta opti per recuperar tant Eric García com Chadi Riad.