Florentino Pérez mirant al capdavant amb l'escut de l'Arsenal al costat i molts bitllets de 500 euros al fons
FUTBOL

L'Arsenal frustra el fitxatge del company perfecte d'Antonio Rüdiger

L'equip anglès estaria a un pas de signar un dels millors defenses de la selecció italiana

L´Arsenal FC de Mikel Arteta es prepara per a una nova temporada. Des de Londres, la directiva treballa per poder formar un equip que torni a aspirar a liderar la classificació de la Premier League. Aquest any, han estat a un pas del premi, ja que el Manchester City de Pep Guardiola els va prendre en el darrer matx el trofeu.

Tot i això, Mikel Arteta sembla tenir clar que aquest és l'inici d'una època gloriosa per al conjunt gunner. Per això, s'espera que sigui un projecte a llarg termini el que la directiva i el tècnic espanyol estan preparant actualment.

A la defensa, sembla que William Saliba i Jakub Kiwior podrien ser baixes considerables de cara a la temporada que ve. L'interès del Reial Madrid en el francès i l'alta demanda d'equips italians mostrada sobre Jakub Kiwior han provocat la recerca d'alternatives.

Per això, Mikel Arteta estaria intentant deixar lligat com més aviat millor un dels millors defenses de la selecció italiana. Es tracta de Riccardo Calafiori, el central de Bologna FC que ha demostrat a l'Eurocopa ser un jugador apunta a progressar a l'elit.

Riccardo Calafiori a dues passes d'Antonio Rüdiger, però a una de l'Arsenal FC

Les últimes setmanes, s'ha vist com el jove central italià ha estat objecte de notícia als diferents mitjans de comunicació. Riccardo Calafiori ha demostrat amb la seva selecció ser un forrellat, malgrat el gol en pròpia porta encaixat davant d'Espanya, la selecció del moment.

Per això, clubs com el Reial Madrid, la Juventus de Torí, el Chelsea FC, el PSG o el Bayer Leverkusen també haurien preguntat per ell. Els merengues estan especialment interessats, ja que estan buscant que arribi un central que faci companyia a Antonio Rüdiger.

No obstant, la seva alta revaloració hauria fet que diversos clubs es fessin enrere. D'aquesta manera, el terreny es queda lliure per a un Arsenal FC que estaria disposat a pagar allò pactat amb el Bolonya FC. Al principi, el club italià va demanar 60 milions d'euros per Riccardo Calafiori.

Tot i això, en les últimes hores s'ha arribat a un acord entre les dues entitats per reduir aquesta quantitat als 50 milions d'euros. D'aquesta manera tot queda preparat i llest perquè es faci oficial el fitxatge de Riccardo Calafiori per l'Arsenal FC.

El Reial Madrid es queda sense company per a Antonio Rüdiger

Riccardo Calafiori era un dels que estaven més ben posicionats de cara a Florentino Pérez per substituir Leny Yoro. Tot i això, el seu acostament gairebé definitiu cap a la banqueta gunner fa que el president blanc hagi de titllar-lo de la seva agenda.

D'aquesta manera, el Reial Madrid haurà de buscar una altra alternativa, ja que no vol que Leny Yoro es converteixi en la seva única carta de garanties. La renovació de la defensa blanca és urgent i Florentino Pérez continua treballant perquè aquesta temporada es redueixi la mitjana d'edat del sector.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: