Home somrient amb el logotip del Napoli de fons.
FUTBOL

Antonio Conte demana el fitxatge del llast del Barça per al seu nou Nàpols

El nou tècnic de l'equip italià ha demanat l'arribada d'un jugador que Laporta vol fora del club

El FC Barcelona travessa una situació econòmica delicada, cosa que ha obligat el club a buscar solucions creatives per alleugerir la seva massa salarial i generar ingressos. Sense vendes significatives, les possibilitats del Barça de reforçar la plantilla es veuen seriosament limitades.

En aquest sentit, Clément Lenglet és un dels jugadors que representa una càrrega financera considerable per al Barça. Després d'una cessió poc reeixida a l'Aston Villa, on va acumular pocs minuts amb Unai Emery, el francès no ha aconseguit consolidar-se ni justificar-ne l'elevat salari.

Actualment, Clément Lenglet és el tecer millor pagat del Barça, però no compta per a Hansi Flick. Un escenari que obliga Joan Laporta a trobar una sortida per a Lenglet, ja que la seva permanència a la plantilla representa un obstacle financer important. Sense la seva venda, els fitxatges es compliquen, però per sort per al club català, Antonio Conte ha aparegut.

Jugador del FC Barcelona en acció durant un partit de futbol.

Antonio Conte, interessat en Clément Lenglet

En aquest context, sorgeix l'interès d'Antonio Conte i el Nàpols per Clément Lenglet. Conte, que ja va dirigir Lenglet durant la seva etapa al Tottenham la temporada 2022/2023, considera que el central podria ser una peça valuosa per al seu projecte al Nàpols. L'experiència prèvia i el coneixement mutu entre entrenador i jugador faciliten aquesta possible transferència.

Per al Barça, la sortida de Clément Lenglet no només significaria un alleujament en termes salarials, sinó també una oportunitat de generar ingressos que poden ser reinvertits en la plantilla. La fitxa elevada del francès, propera als 16 milions d'euros bruts per temporada, ha estat un impediment per trobar-hi una nova destinació. Ara bé, l'interès del Nàpols podria resoldre aquest problema, especialment si el club italià està disposat a fer-se càrrec del seu salari.

La sortida de Clément Lenglet, necessària per al Barça

El moviment de Clément Lenglet al Nàpols sota la direcció d'Antonio Conte podria ser beneficiós per a totes les parts involucrades. El jugador tindria l'oportunitat de revitalitzar la seva carrera en un equip competitiu, mentre que el Barça aconseguiria alleujar la seva càrrega salarial.

El Barça continua treballant activament al mercat de fitxatges, buscant equilibrar els seus comptes i enfortir el seu equip per competir al nivell més alt. La sortida de Clément Lenglet és crucial en aquest procés, i l'interès del Nàpols representa una finestra d'oportunitat que el club culer no pot desaprofitar.

Veurem què passa finalment, però és evident que Antonio Conte pot fer un enorme favor al FC Barcelona si s'emporta Clément Lenglet, que no compta per a Hansi Flick.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: