Ansu Fati mirant directament a càmera amb l'escut del Barça darrere
FUTBOL

Ansu Fati respira alleujat: el Barça perd 3 fitxatges cantats i la tornada és possible

La crisi financera que viu el club impossibilitaria l'arribada de nous davanters i el davanter espanyol podria trobar el seu lloc

Ansu Fati haurà de tornar a la disciplina culer una vegada finalitzi la temporada. El jugador no està tenint gaire sort en aquest inici de temporada amb el Brighton a causa de la greu lesió que va patir el mes de novembre passat. Aquesta lesió ha capgirat els plans del club anglès, així com els de Joan Laporta i els del mateix jugador.

Quan es va fer oficial el comunicat mèdic respecte a la lesió d'Ansu Fati, es va estimar que el jugador hauria d'estar de baixa prop de tres mesos. La idea inicial del club era que el jugador es revalorés a la Premier League i, amb això, optar a una possible venda. Ara bé, com que ha estat tant de temps absent, les expectatives han tornat a decaure. Al davanter li va costar arrencar, però, quan De Zerbi hi va mostrar la seva confiança, el rendiment va començar a millorar. No obstant això, la lesió va venir en el millor moment.

El Barça pretén que Ansu Fati torni a la dinàmica culer

Això ha fet que els equips interessats en el jugador hagin frenat el seu interès. S'hi preveu que el jugador torni de manera definitiva a la dinàmica culer per quedar-se sota les ordres de Xavi Hernández. A més a més, davant els problemes econòmics que afronta el club per tenir reforços, sembla que Ansu Fati serà l'elegit per reforçar la davantera de la temporada que ve.

Si bé en els últims mesos han sonat diversos jugadors per al FC Barcelona, tot apunta que cap no està a l'abast del club. Savió ha estat objecte de rumor, però el Manchester City seria el millor col·locat per aconseguir la contractació del brasiler. A Joan Laporta li agrada molt el jugador del Girona; però, com que pertany al 'City Group', l'equip anglès té prioritat per aconseguir el seu fitxatge.

El Barça descarta fitxatges a la davantera

Nico Williams ha estat un altre que durant els últims mesos ha estat a l'òrbita del conjunt culer. Joan Laporta esperava que el jugador finalment no renovés amb l'Athletic Club i així poder incorporar-lo com a agent lliure. Però el basc, finalment, ha optat per prolongar la seva vinculació amb el club de Bilbao, cosa que impossibilita el president culer a fer-ne la incorporació.

Mitoma, que també ha estat a l'agenda del Barça, quedaria pràcticament descartat per ser un reforç per a l'estiu que ve, a causa de l'elevat preu que demana el Brighton. Un possible bescanvi podria ser viable, però Joan Laporta no pretén desfer-se d'Ansu Fati sense rebre una quantitat elevada.

Davant d'aquest context, Ansu Fati sembla ser l'escollit per ser el reforç que incorporarà Xavi Hernández la temporada que ve.