Les futbolistes del FC Barcelona Femení celebren un triomf amb un fons lluminós
FUTBOL

El Barça Femení reparteix el regal de Nadal més estrany i les jugadores ho celebren

Les jugadores del Barça ja han rebut el seu regal de Nadal i es preparen per tornar a la competició

El Barça Femení ha tornat als entrenaments després de l'aturada de Nadal. El club ha fet un regal a les jugadores abans de començar la competició.

La tornada amb el 'teletreball'

Durant aquests dies de Nadal i de Cap d'Any, les jugadores tenen l'opció d'entrenar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper o fer-ho des de casa. Jonatan Giráldez ja va provar aquesta modalitat la temporada passada i li va funcionar bé.

Això ajuda les jugadores que són de fora de Catalunya perquè gaudeixin del Nadal amb els seus familiars, però que entrenin des de casa. Aquelles que vulguin venir a la Ciutat Esportiva ho poden fer.

Si ho fan pel seu compte, han de passar les dades GPS amb tot el rendiment a l'staff tècnic. El dia 2 de gener ja hauran d'acudir totes les jugadores a l'entrenament.

Regal de Reis amb un derbi català

El Barça Femení tornarà a la competició de la Lliga F el dia 6 de gener en un derbi contra el Levante Les Planes a l'Estadi Johan Cruyff (18:30).

El Levante Les Planes va començar la temporada amb bon peu. Guanyant els dos primers partits i empatant els 3 següents. Les de Sant Joan Despí es van arribar a posar quartes a la classificació. L'equip ha acabat el 2023 amb 3 derrotes i un empat.

Les jugadores de Ferran Cabello volen tornar a trobar-se amb la victòria i quina millor manera de fer-ho que començant l'any i el dia de Reis. Això sí, no ho tindran gens fàcil.

El Barcelona ve de la millor forma possible i, de moment, no hi ha hagut equip que el pugui derrotar. Amb el hàndicap en contra de les lesions de les jugadores, el Barça vol continuar demostrant ser el millor equip aquest nou any.

Veurem un derbi català especial i bonic per començar l'any de la millor manera possible.

Xifres rècord

El Barça Femení continua fent xifres de rècord. L'equip ha tancat el 2023 amb magnificència, ja que ha estat l'únic club que ha guanyat tots els partits de lliga i també de Champions. Així, és l'equip que més gols ha marcat a la seva lliga i el que menys ha encaixat.

També a Champions, amb 21 gols a favor i només 1 en contra. Uns números que demostren l'excel·lència de tot l'equip aquest any. El Barcelona vol encara més aquest 2024. L'equip té en joc 4 títols i els vol aconseguir.

Per a Jonatan Giráldez serà la seva última temporada com a entrenador del Barcelona i també vol acabar de la millor manera possible. El gallec ja ha deixat el llistó ben alt per al pròxim entrenador que vingui