Joao Cancelo amb l'escut del FC Barcelona
FUTBOL

L'alternativa al fitxatge de Joao Cancelo ja és aquí i al Barça li surt gratis

La incorporació definitiva de Joao Cancelo no serà barata i el Barça troba una molt bona solució totalment gratis

Part de la direcció esportiva del Barça ja està pensant en la temporada que ve. El club culer s'està preparant en gran manera per al mercat de fitxatges del pròxim estiu, ja que la plantilla necessita ser reforçada en diverses posicions. Per aconseguir-ho, el club primer ha de reduir la massa salarial, que actualment és excessiva i limita la capacitat del club per fer grans incorporacions.

S'estima que el club té com a objectiu recaptar prop de 200 milions d'euros per a l'estiu que ve. La venda de quatre o cinc actius importants podria permetre assolir aquesta quantitat i fer incorporacions que millorin el nivell de la plantilla, com ara la de Joao Cancelo. Els directius ja tenen clares les posicions que cal reforçar amb la prioritat d'incorporar un pivot d'alt nivell i de retenir el portuguès, tot i que ara ha aparegut una altra solució millor.

El Manchester City eleva les seves pretensions per Joao Cancelo

Joan Laporta ha de prendre decisions sobre la continuïtat d'alguns jugadors i avaluar si realment val la pena fer-ne les incorporacions. El cas de Joao Félix sembla clar, però el de Joao Cancelo no tant. I és que, un cop finalitzada la temporada, Joao Cancelo haurà de tornar al Manchester City i el president del Barça sap que perquè torni a sortir tocarà passar per caixa.

Joan Laporta posa amb Joao Cancelo subjectant una samarreta del FC Barcelona

Al club estan molt satisfets amb el seu rendiment i consideren fitxar-lo de forma permanent. Joao Cancelo s'ha mostrat disposat a seguir a la Ciutat Comtal, però sap que no serà una tasca senzilla. Els problemes econòmics podrien truncar el seu fitxatge.

Atès l'alt nivell que Joao Cancelo mostra, el Manchester City exigeix el pagament d'una quantitat propera als 40 milions d'euros. Joan Laporta i Deco estan a favor que el portuguès es quedi a la plantilla del Barça, però no a qualsevol preu.

Per tant, no s'ha de descartar la possibilitat que Jules Koundé s'integri de manera definitiva al carril dret. El francès ha demostrat diverses vegades que pot ocupar aquesta posició perfectament i a un gran nivell. De fet, contra el PSG va acabar de doctorar-se en aquesta posició i es presenta com un fitxatge gratuït i alternatiu a Joao Cancelo.

Jules Koundé i Alejandro Balde compliquen Joao Cancelo

Actualment, Joao Cancelo forma part de l'onze inicial com a carriler esquerrà a causa de l'absència d'Alejandro Balde. Al club confien que l'internacional espanyol estarà en un gran estat de forma la temporada que ve i ocuparà la posició que ara té el portuguès. D'aquesta manera, el Barça es podria estalviar una inversió elevada que podria prioritzar per reforçar altres posicions.

Jules Koundé en primer pla amb Alejandro Balde al fons amb el rostre seriós

Amb Jules Koundé al carril dret de forma permanent i Alejandro Balde a l'altre costat, pagar 40 milions per Joao Cancelo sembla excessiu. Sens dubte, una decisió complicada que Joan Laporta haurà de prendre les pròximes setmanes.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: