Alexia Putellas es frega les mans amb la samarreta del FC Barcelona mentre mira a càmera
FUTBOL

Alexia Putellas ho deixa molt clar després de parlar amb el Barça Femení del seu fitxatge

La futbolista catalana ha parlat amb relació a la seva continuïtat al Barça i sembla que ho té clar

El futur d'Alexia Putellas segueix a l'aire. El Barça ja li ha presentat la darrera oferta de renovació. En aquesta oferta hi ha una millora de les condicions. Ara tot depèn de la futbolista i és Alexia qui ha parlat sobre el futur.

El Barça vol mantenir la seva estrella

El Barça vol que Alexia Putellas segueixi a l'equip. La capitana és una de les millors jugadores del món i tenir-la a Can Barça és un orgull.

El contracte de la catalana s'acaba al juny i el Barcelona encara no l'ha renovat. És per això que molts clubs estan trucant a la porta de la futbolista. Equips de la Lliga MX, Premier i NWSL han preguntat per la jugadora del Barça.

El club blaugrana té el handicap contra els problemes econòmics. Això limita el club a oferir-li un contracte i un salari a l'alçada de la futbolista. El Barça farà tot el que pugui per mantenir la seva estrella.

La decisió d'Alexia Putellas

Alexia Putellas no està preocupada pel futur. Des d'aquest 1 de gener, Alexia Putellas és lliure de poder negociar amb qualsevol altre club. Però sembla que la futbolista ho té prou clar.

Alexia no vol anar de l'equip. El Barça és el club de la vida. La futbolista està compromesa a seguir al Barcelona i deixa de banda qualsevol oferta d'altres equips. No vol pensar en el futur i vol esperar a recuperar-se i arribar a un acord amb el Barça.

La migcampista no està passant per un dels millors moments. Durant aquesta temporada no ha pogut rendir al màxim i demostrar-ne les qualitats. Les molèsties del genoll li han impedit disputar partits.

El retorn esperat d'Alexia Putellas

Alexia Putellas es va sotmetre recentment a una artroscòpia per abordar les molèsties del genoll i que l'han afectat, i li va impedir rendir al màxim.

L'objectiu principal d'Alexia Putellas en aquest moment és el procés de rehabilitació. La jugadora vol tornar als terrenys de joc recuperada abans de prendre qualsevol decisió sobre el futur.

La intenció de la jugadora és tornar i poder tornar a competir a mitjans de febrer. Els metges del Barcelona s'estimen més que estigui completament recuperada abans de tornar a l'activitat esportiva.

Tot sembla que Alexia es quedarà, però podria dependre de la seva recuperació i de com evolucioni la situació aquestes pròximes setmanes.