Alexia Putellas amb la boca oberta mirant cap a un costat amb Jonatan Giráldez celebrant al fons
FUTBOL

Alexia Putellas ja hauria pres una decisió sobre el seu futur

L'afició blaugrana porta en suspens durant mesos amb la renovació de la capitana, Alexia Putellas, que ja hauria pres una decisió

L'equip femení del Barça s'enfronta a una etapa de transformació amb l'anunciada partida de l'entrenat Jonatan Giráldez. Aquest canvi, que ha ressonat com un terratrèmol al vestidor, coincideix amb un moment clau en les negociacions per a la renovació de l'estrella de l'equip, Alexia Putellas.

La notícia de la sortida de Giráldez ha pres per sorpresa tant les jugadores com l'entorn de l'equip, sumint-les en un estat d'incertesa. Tot i que l'etapa de Giráldez va estar marcada per èxits esportius i un rendiment destacat, la sortida planteja desafiaments considerables en la gestió del vestidor i en les decisions estratègiques del club.

La renovació d'Alexia Putellas

Al centre d'aquesta conjuntura hi ha la figura d'Alexia Putellas, la renovació de la qual s'ha convertit en una prioritat per a la directiva del Barça. La incertesa sobre qui serà el successor de Giráldez afegeix un element addicional a les complexes negociacions contractuals de Putellas. La decisió podria dependre en gran mesura de la direcció que prengui l'equip sota un nou lideratge.

Les converses sobre la renovació de Putellas es reprendran les properes setmanes, coincidint amb l'arribada del nou director esportiu del club, Marc Vivés.

Segons fonts properes, la proposta de renovació de Putellas és ambiciosa i reflecteix la seva aportació valuosa a l'equip, encara que s'ajusta a la realitat econòmica actual del Barça.

Tot i no assolir les xifres que circulen en rumors, la proposta mostra la disposició de les dues parts per arribar a un acord satisfactori.

Alexia Putellas durant un partit del Barça Femení mirant cap a un costat amb la boca oberta
Ambdues parts volen arribar a un acord | Europa Press

Alexia Putellas mostra predisposició

La futbolista, el contracte actual de la qual expira el 2024, ha expressat públicament el seu desig de continuar al FC Barcelona. Tot i així, hi ha l'interès de destacats equips europeus i de la National Women's Soccer League (NWSL) nord-americana.

Entre els possibles pretendents, s'esmenta Angel City FC. El club ha mostrat un interès palpable a incorporar dues vegades Pilota d'Or en cas que les negociacions de renovació no prosperin.

El Femení es troba en un moment de transició crucial amb la sortida de Jonatan Giráldez i les negociacions incertes per a la renovació d'Alexia Putellas.