Imatge en què es pot veure Toni Soler amb un escut del FC Barcelona
FUTBOL

Toni Soler rep el millor zasca possible al seu tuit de cunyat sobre el Barça

Toni Soler ironitza amb el mal moment del Barça i les xarxes li llencen a sobre: "La cunyadesa boomer del dia"

El Girona ha passat de res a tot en 15 anys. De ser un club no professional a ser el líder de Primera Divisió. Impulsats pel City Group, a ningú no se li escapa que són l'equip de moda a Catalunya. Per a molts, fins i tot, ho són per sobre un Barça que naufrga i travessa el pitjor moment del curs.

En aquesta línia ha anat l'última ocurrència de Toni Soler a les xarxes socials. Aprofitant la decisió del TJUE que obre la porta a crear una Superlliga, l'humorista s'ha mofat del mal moment del Barça. "Si hi ha una Superlliga, no hi hauria d'anar el Girona, en lloc del Barça?", ha dit.

La seva apreciació ha generat tota mena de comentaris a X, però n'hi ha hagut un especialment nociu per a Soler. "Toni Soler entra a Twitter, diu la cunyadesa boomer del dia i torna al llit del seu 'casoplon", li ha contestat @tonichi_.

Imatge d'una conversa a X, abans Twitter, entre el televisiu Toni Soler i un altre usuari
Toni Soler, acusat d'estirar "cunyadesa boomer" | Twitter

El Girona i la "cunyadesa del dia"

I és que són molts els que aprofiten el bon moment del Girona per donar un toc d'atenció al Barça. Ara, amb un Girona líder i que veu com el Barça va al seu rebuf, Soler no ha volgut ser menys. Però la jugada li ha sortit malament. 

"Hehehe... t'he fet un Almeria, eh? Més sentit de l'humor, home, que arriba Nadal", li ha respost el productor televisiu català.

Finalment, la conversa entre Soler i @tonichi_ ha anat derivant fins que han acabat parlant del Barça-Almeria del 20 de desembre passat .

Un jugador del Girona FC celebra un gol amb els braços oberts i cridant
Toni Soler s'ha servit del Girona per fer el seu particular comentari a les xarxes | Europa Press

La Superlliga, una possibilitat real

El que ha fet Soler no ha estat res més que comentar la notícia del dia. El Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) ha obert la porta a la creació d'una Superlliga Europea de Futbol.

L'organisme ha resolt aquest 21 de desembre que la UEFA i la FIFA tenen una posició d'"abús de poder" sobre el futbol europeu. Per això determina que l'oposició de les dues institucions respecte a la Superlliga és contrària a les normes europees de competència.

"El TJUE ha anunciat avui la decisió en el cas relacionat amb les pràctiques anticompetitives de la UEFA", argumenta el Tribunal. "La decisió posa fi al seu monopoli (de FIFA i UEFA) de 69 anys al futbol de clubs a nivell internacional a Europa", afegeixen. L'organisme europeu explica que les dues associacions internacionals no estan subjectes a cap criteri que en garanteixi la transparència, la proporcionalitat i l'objectivitat.

A més, el TJUE "atorga als clubs la capacitat d'organitzar i gestionar competicions a nivell europeu". Ergo, dona la possibilitat als Barça i Madrid —principals promotors—, de crear una Superlliga.

Això mateix ha volgut comentar Soler —posant el Girona pel mig— i el tret li ha sortit per la culata.