Gavi amb cara de no saber què passa amb Kylian Mbappé tapant-se un ull i somrient al fons
FUTBOL

Gavi ja va advertir el Barça sobre el fitxatge de Kylian Mbappé: 'Em dona...'

Gavi es va avançar al fitxatge de Mbappé i va deixar una reflexió que enamora el barcelonisme

Gavi és l´ànima i el cor del FC Barcelona. Amb la seva urpa i la seva energia ha conquerit tots els culers, però també el vestidor. Per als més veterans ja és un referent, i per als més joves un mirall on mirar-se i aprendre.

No obstant, la inoportuna lesió que va patir en una aturada internacional van fer malbé la seva temporada i la seva progressió. Gavi ja era indiscutible i líder absolut del centre del camp, però fa més de mig any que està allunyat dels terrenys de joc. Sense ell, el Barça ha patit de valent en l'aspecte físic, cosa que ha repercutit directament en els resultats.

Per tot això, amb només 19 anys, Gavi ja és un emblema del Barça i es va permetre el luxe de parlar del fitxatge de Kylian Mbappé pel Reial Madrid. Ho va fer abans que es fes oficial, però les paraules són perfectament aplicables a aquest moment.

Gavi fent un petó a l'escut del FC Barcelona en una imatge sobre un fons negre

Gavi parla de Kylian Mbappé

L'estiu passat, quan el fitxatge de Kylian Mbappé semblava inevitable, Gavi es va pronunciar clarament sobre el tema en qüestió. I ara que s'ha fet oficial, en rescatem les declaracions.

Com dèiem, Kylian Mbappé ha estat anunciat com a nou jugador del Reial Madrid fins al 2029 a les 19.30 hores. El comunicat s'ha fet esperar, ja que estava previst per a les 19.00 hores, però finalment ha arribat. Amb ell, Florentino Pérez posa la cirereta a una plantilla de somni, però Gavi ho té clar.

Per al '6' del Barça , els fitxatges del Reial Madrid no han de ennuvolar el judici culer. "El Reial Madrid que fitxi a qui vulgui, m'és absolutament igual. Som el Barça, hem sortit molts jugadors joves de la Masia i tenim un equipàs; hem d'estar orgullosos".

Gavi, llest per a la pretemporada

Gavi es va lesionar el mes de novembre passat, però promet estar llest per a la pretemporada. A l'Eurocopa no arriba per poc i encara que ja l'hem vist entrenar-se en solitari alguna vegada, el Barça no correrà riscos.

Gavi ha de ser una peça fonamental als esquemes de Hansi Flick, així com ho ha estat per a Xavi. Dins el camp és imprescindible per tots els intangibles que aporta. I fora encara més: així ha quedat demostrat amb la seva oportuna opinió sobre el fitxatge de Kylian Mbappé.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: