Joan Laporta fent el gest de cobrar amb la mà amb Ronald Araújo i Jules Koundé al fons
FUTBOL

90 milions i fora, la primera conclusió de Joan Laporta després de perdre contra PSG

La directiva podria estar plantejant-se una possible venda a conseqüència del partit contra els parisencs

El Barça s'enfronta a un moment dur per la derrota contra el PSG i aviat hi podria haver canvis. La Champions League era la il·lusió dels culers i un dels dos únics títols que podia guanyar aquesta temporada. Els de Xavi Hernández només podien lluitar per LaLiga i la màxima competició a Europa.

El partit de l'altre dia ha deixat tot el Barça capgirat i les opcions s'estan esfumant. Encara que els futbolistes es van deixar la pell al camp, no van aconseguir la victòria. Ronald Araújo ha estat, molt probablement, el més assenyalat; la seva expulsió ho va canviar tot.

Ronald Araújo podria marxar si l'oferta és bona

Ronald Araújo ha estat el jugador del qual s'ha parlat més els últims dies i hi ha gent que està molt molesta. A la mitja hora de partit, el capità va cometre un error que li va costar l'expulsió i un penal a favor del rival. Una càrrega des del darrere a Barcola va fer que el tècnic assenyalés la pena màxima i, conseqüentment, la vermella directa.

A això s'ha de sumar que el Bayern de Múnic hi va estar molt interessat i va arribar a presentar una oferta de gairebé 100 milions. Ara, després de l'error, ElNacional.cat assegura que la directiva blaugrana està pensant a vendre'l. A més, les poques vegades que Ronald Araújo ha parlat sobre el tema, ha tirat pilotes fora i no se l'ha vist gaire convençut.

Ronald Araújo mira al capdavant mentre s'ajusta un collaret que porta penjat al coll

Però ningú no pot recriminar res a Ronald Araújo, ja que es deixa la pell al camp i sent els colors com ningú. Als quarts de final es va equivocar, sí, però cal no oblidar que el Barça va arribar tan lluny, en part, gràcies a ell. Ha estat un jugador determinant des de diverses temporades enrere i és un dels millors centrals del món.

La vermella de Ronald Araújo davant del PSG pot ser decisiva per sortir del Barça

Ronald Araújo és un dels millors jugadors de la plantilla i s'entén a la perfecció amb Pau Cubarsí. Malgrat que va cometre un error contra el PSG, no se'l pot "crucificar"; és part del present i futur del Barça. Malauradament, hi ha diversos mitjans, com l'esmentat anteriorment, que asseguren que la venda podria passar.

Aquest estiu, Ronald Araújo podria ser un dels traspassats i, per tant, la figura principal del mercat. És un jugador molt atractiu i molts dels grans d'Europa matarien per ell. Així i tot, és difícil que el Barça el vengui, ja que saben perfectament que un error el pot tenir qualsevol.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: