Fotomuntatge del príncep Guillem amb una imatge de Lady Di
FAMÍLIA REIAL

Filtren el comentari de Lady Di després de donar a llum el príncep Guillem

Unes cartes escrites per Lady Di revelen el desig que tenia poc després que el príncep Guillem vingués al món

Un dia com avui, 1 de juliol, Lady Di compliria 63 anys, si no fos per l'accident que li va arrabassar la vida el 1997. Un destí tràgic que va deixar els anglesos sense la princesa més ben considerada d'Anglaterra. Però també va suposar un revés dur per als seus fills, el príncep Guillem i el príncep Enric.

Precisament, coincidint amb el seu aniversari, ha sortit a la llum la subhasta en què es vendran les cartes més íntimes i personals. Lady Di hi recorda el matrimoni amb Carles d'Anglaterra i el naixement del seu primogènit. Després de néixer el príncep Guillem, el comentari de la princesa de Gal·les va ser que desitjava “tenir molts més nadons”.

Primer pla en banc i negre de Lady Di somrient

Lady Di i el seu comentari després de néixer el príncep Guillem

La vida de Lady Di continua generant interès 27 anys després d'aquell accident en un túnel parisenc amb Dodi Al Fayed. Avui, quan la princesa de Gal·les hauria complert anys, la mare del príncep Guillem torna a ser notícia.

Aquesta vegada per les cartes que Lady Di va escriure de la seva pròpia mà i que sortiran a subhasta per 23.000 €. La seva destinatària era l'exmajordoma dels Spencer i la princesa parla sobre la seva maternitat després del naixement del seu primogènit. “Vull tenir molts més nadons”, és el comentari que Lady Di va pronunciar després de donar a llum el príncep Guillem.

Imatge de Lady Di amb el seu fill, el príncep Guillem, de petit als braços

El naixement de qui seria hereu al tron va ser un dels esdeveniments més feliços en la vida de la princesa de Gal·les. Ella mateixa així ho va traslladar a Maud Pendrey, qui en aquella època treballava per als Spencer i amb qui Diana va créixer. “Guillem ens ha portat tanta felicitat i satisfacció”, recull una de les cartes que seran subhastades.

Tanta és l'alegria que li va donar l'arribada del príncep que va traslladar a la seva confident el desig d'ampliar la família. "T'adjunto una fotografia d'una mare extremadament orgullosa i afortunada", subscriu Diana sobre una imatge que roman oculta. No obstant això, de les seves paraules se'n desprèn que seria una foto amb el príncep Guillem nounat.

El príncep Guillem amb gest seriós als Premis Bafta

En una altra missiva, Diana agraeix un regal que l'exmajordoma va fer per al petit Guillem. “Estem molt emocionats i encantats amb els meravellosos càrdigans. Moltes gràcies per consentir Guillem”, escriu la princesa.

Els objectes més personals de Lady Di surten a subhasta en el pitjor moment del príncep Guillem

El record de Lady Di és avui molt més present que mai al palau de Buckingham. No només perquè avui seria el seu aniversari, sinó perquè els seus objectes personals han estat subhastats per Julien's Auction.

200 articles de la princesa de Gal·les engrosseixen la gran subhasta que torna a portar a la memòria a l'exdona de Carles III. Justament ara que el príncep Guillem travessa el seu moment més complicat, el record de la seva mare torna per entristir els seus dies.

Carles III amb Lady Diana

A les seves cartes, s'aprecia l'enorme felicitat que desprenia Diana poc després de la seva boda amb el llavors príncep Carles. Descriu aquests dies com a “gloriosos” i tanta felicitat només podia ser comparable a l'arribada del seu primer fill.

No és estrany que decidís complir el seu desig de “tenir més nadons” tan sols dos anys després de néixer Guillem. En un altre dels seus documents, Diana parla de la segona maternitat i del canvi que l'arribada d'Enric provocarà a la seva vida.

Muntatge del príncep Enric seriós amb les medalles a la seva americana i el príncep Guillem amb cara estranyada

“Amb el nadó que arribarà aviat, les nostres vides semblen estar molt ocupades, però no ho faríem altrament!”, celebra la princesa.

Sens dubte es tracten d'unes cartes d'enorme transcendència a la vida de Diana que recullen les seves millors vivències i records. Moments que xoquen amb l'esdevenir que la seva vida va tenir després, amb els escàndols de Carles fins al fatídic accident que va acabar amb la seva vida.

➡️ Família reial

Més notícies: