Tomàs Molina somrient i al seu costat una imatge del 1994

EL TEMPS

Tomàs Molina i el seu vídeo antic presentant el temps: tots es fixen en el mateix

Tomàs Molina, l'any 1994, feia la previsió del temps posant imants sobre el mapa de Catalunya

La nostàlgia sol ser un imant poderós i, en el cas del famós meteoròleg Tomàs Molina, un vídeo antic presentant el temps el 1994 ha captat l'atenció col·lectiva. Aleshores, Molina no comptava amb els gràfics digitals d'alta tecnologia d'avui dia. És per això que, al seu lloc, feia les previsions del temps col·locant meticulosament imants sobre un mapa de Catalunya, un mètode que va encarnar l'encant d'un temps passat.

Al vídeo de la previsió que donava un Tomàs Molina de 31 anys, es parlava de pluja, un altre fet que ha cridat l'atenció dels usuaris. Molina explicava en aquest vídeo que viuríem un ambient plujós a gairebé tot Catalunya, però especialment a tota la línia de la costa. El meteoròleg explicava que a les zones de l'interior hi hauria núvols, però que també podria ploure.

Muntatge amb Tomàs Molina i un cotxe travessant un toll d'aigua
Tomàs Molina és una imatge important de Catalunya pel temps | TV3, Cedida

Tomàs Molina utilitzava uns imants per fer la predicció del temps

Molina tornava a remarcar que la tempesta podria ser brutalment forta en aquelles zones de costa que marcava a l'inici. Amb uns imants d'un raig vermell, un núvol amb pluja i un núvol, Tomàs Molina explicava als espectadors com serien les precipitacions següents en terra català.

En un trist humor negre, els usuaris de la plataforma X en veure el record d'un jove Tomàs Molina no s'han vist sorpresos per ell i el seu canvi. Tampoc pels graciosos imants que feia servir el presentador del temps per explicar com aniria aquell dia. El que més sorprenia els usuaris és que Molina parlava de fortes pluges a tota la comunitat catalana. "I plovia com una cosa normal" o "Sí, abans plovia", assenyalaven.

Tomás Molina el 1994 fent la previsió amb imants
Tomàs Molina utilitzava imants | 3Cat

Les "fortes pluges'' que preveia Tomàs Molina i que tant enyoren els catalans

En un moment en què Catalunya està en alerta vermella per la forta sequera que viu, amb els pantans al 10% de la seva capacitat, aquest fet ha resultat curiós.

El vídeo, pujat el passat 13 de març pel compte @arxiuTV3CatRàdio, ha tingut 44,3 mil reproduccions en aquestes últimes hores. Aquesta xifra ha deixat clar que tot el públic català continua tenint una certa nostàlgia als imants de Tomàs Molina però, sobretot, a les enyorades pluges.

➡️ El Temps

Més notícies: