Fotomuntatge de Tomàs Molina amb un comentari d'un seguidor
EL TEMPS

Tomàs Molina llança una pregunta sobre la previsió del temps i desferma la polèmica

Tomàs Molina ha volgut preguntar als seus seguidors i seguidores sobre la previsió del temps d'aquesta setmana i ha generat controvèrsia

Aquesta setmana no s'ha parlat d'una altra cosa: la previsió del temps. Tots els meteoròlegs del nostre país es feien ressò del temporal que havia de venir i semblava que a Catalunya arribava la nevada del segle. No obstant això, res més lluny de la realitat.

Tomàs Molina és un dels homes del temps estrella de la televisió pública de Catalunya i un dels més estimats per l'audiència. El seu carisma, la seva naturalitat i el seu humor són algunes de les virtuts que fan que el meteoròleg enganxi els teleespectadors.

Tot i això, de vegades, les previsions del temps no són clares i els seus presentadors s'equivoquen. Això mateix ha passat en aquesta ocasió, ja que s'esperava un canvi radical de temps que finalment no s'ha produït. Per això, Tomàs Molina ha decidit compartir una enquesta a X, abans Twitter.

Es tracta d'un petit formulari perquè els seguidors i les seguidores votin respecte a si ha estat encertada, o no, la previsió del temps. L'enquesta compartida no ha passat desapercebuda i la participació ha estat alta. Tot i això, els resultats no deixen en molt bon lloc els meteoròlegs.

Tomàs Molina llança una pregunta als seus seguidors

D'aquesta manera, Tomàs Molina ha fet participar l'audiència llançant una pregunta. "Ara que ja s'acaba l'episodi de temps d'aquest dimecres/dijous... En línies generals el pronòstic ha estat...", ha publicat.

Tot seguit, ha donat quatre opcions als seus seguidors perquè poguessin votar. "Encertat, força encertat, força desencertat o desencertat". I és que, com era d'esperar, les respostes que guanyen per golejada són “bastant desencertat” amb un 37,1% dels vots i “desencertat” amb un 37,4%.

D'altra banda, un 20,1% dels seus seguidors de Twitter pensen que la previsió del temps ha estat força encertada. Mentre que un escàs 5,4% considera que ha estat encertada del tot.

La polèmica pregunta de Tomàs Molina

A més, a banda de votar a l'enquesta, la publicació s'ha omplert de comentaris. D'aquesta manera, la pregunta de Tomàs Molina ha creat polèmica entre els seus seguidors, ja que hi ha opinions de tota mena. Tot i això, hi ha descontentament majoritari amb la previsió meteorològica donada.

"Si a la meva feina fallés tant com vosaltres ja estaria al carrer", exclama un seguidor. "Si us plau, ja n'hi ha prou de gastar diners amb predir el temps. Crec que hi ha altres necessitats. Igualment no serviu per a res", sentencia un altre usuari. Entre molts d'altres.

Sigui com sigui, tot apunta que la gent no està conforme amb els fets d'aquesta setmana. I és que, de vegades, es creen unes expectatives quant a la previsió del temps que, finalment, no s'acaben complint.