Imatge de fons de diverses persones a la platja al costat d'una altra imatge de Jorge Rey i diverses emoticones d'un termòmetre, uns núvols i un interrogant

EL TEMPS

Gerro d'aigua freda de Jorge Rey per a molts: el que passarà amb el temps a Espanya

Avança que el cap de setmana hi haurà unes temperatures altes, però el temps es veurà entelat per la presència de pluges localitzades

Jorge Rey porta males notícies per al cap de setmana. La presència d'un anticicló provocarà que pugin les temperatures, però això no impedirà que arribi algun front que deixi pluges.

El jove burgalès detalla la previsió per als pròxims dies a Espanya, amb canvis d'última hora que poden trastocar els plans, principalment per aquestes pluges. Dijous serà un dia amb "intervals ennuvolats a zones de l'oest, amb sol a la resta". Les temperatures arribaran fins als 20ºC a zones del nord i de 25ºC al sud”.

Mapa del temps a Espanya el 4 d'abril
Previsió del temps per a la tarda de dijous | AEMET

Amb vista a divendres, Jorge Rey avisa de la presència d'"alguns xàfecs a zones de Galícia", imposant-se el sol a la major part de regions. L'expert avança que els termòmetres aniran en augment, "amb màximes de 25ºC al nord i de 30ºC al sud".

Mapa del temps a Espanya el 5 d'abril
Pronòstic de l'AEMET per divendres a la tarda | AEMET

El dissabte també serà una jornada amb pluges, especialment al nord-oest de la Península i a l'oest de les illes Canàries. El burgalès pronostica al seu vídeo a Youtube precipitacions per a aquest dia a "Galícia, Astúries, nord-oest de Castella i Lleó o zones d'Extremadura". En aquestes àrees baixaran les màximes, mentre que a la resta rondaran entre els 25ºC del nord i els gairebé 30ºC del sud.

Mapa del temps a Espanya el 6 d'abril
Previsió meteorològica pel dissabte a la tarda | AEMET

Pluges en més punts diumenge, segons Jorge Rey

Jorge Rey explica a la seva intervenció que diumenge les pluges "s'endinsen cap a l'interior de la Península". Tot i això, no arribaran al Llevant, possiblement la zona més necessitada d'aigua. Indica que aquestes pluges arribaran a tot Castella i Lleó, punts de Castella-la Manxa, Extremadura i oest d'Andalusia.

Mapa del temps a Espanya el 7 d'abril
Pronòstic de l'AEMET pel matí del diumenge | AEMET

Els termòmetres també se'n ressentiran i s'espera un descens tèrmic respecte a les darreres jornades. Tot i això, això no impedirà que es pugui gaudir d'un ambient primaveral, amb 20ºC al nord i 25ºC al sud.

Temperatures màximes i mínimes previstes per a algunes ciutats

CiutatDissabteDiumenge
MadridMàx. 28
Mín. 11
Màx. 20
Mín. 12
BarcelonaMàx. 20
Mín. 14
Màx. 20
Mín. 15
ValènciaMàx. 22
Mín. 11
Màx. 22
Mín. 14
SevillaMàx. 28
Mín. 13
Màx. 24
Mín. 15
SaragossaMàx. 32
Mín. 12
Màx. 27
Mín. 15
BilbaoMàx. 28
Mín. 12
Màx. 17
Mín. 11
Palma de MallorcaMàx. 26
Mín. 13
Màx. 25
Mín. 15
La CorunyaMàx. 20
Mín. 12
Màx. 17
Mín. 12
BurgosMàx. 23
Mín. 10
Màx. 18
Mín. 8
Les Palmes de Gran CanàriaMàx. 24
Mín. 18
Màx. 23
Mín. 17

Tot i les temperatures, en alguns punts caldrà rescatar el paraigua per les pluges que arriben. Els més grans acumulats es registraran sobretot a Galícia. En altres punts del país, les pluges es deixaran notar, encara que siguin puntualment.

➡️ Previsió Espanya ➡️ El Temps

Més notícies: