Muntatge fotogràfic entre una imatge de Francesc Mauri i un termòmetre amb un paisatge de fons
EL TEMPS

Francesc Mauri llança un avís sobre què passarà les nits d'aquest cap de setmana

El meteoròleg de TV3, Francesc Mauri, avisa del temps que viurem durant aquest cap de setmana, 25 i 26 de novembre


Catalunya es troba immersa en un canvi de temps. L'ambient és fred i el vent i la neu han estat els protagonistes de la meteorologia d'aquests darrers dies. Això té pendent a tots els meteoròlegs del país. Francesc Mauri n'és un, no deixen d'estar pendents del que pot passar les pròximes.

Tot apunta que no arribaran canvis importants de temps durant aquest cap de setmana. O almenys això és el que ha volgut dir Francesc Mauri, meteoròleg de TV3, a través de Twitter, ara X. Segons apunta el meteoròleg, no hi haurà gota d'aigua a Catalunya durant aquest cap de setmana.

Francesc Mauri avisa sobre el temps que vindrà

Francesc Mauri indica que la tònica d'aquests darrers dies no canviarà. L'ambient fred persistirà per donar pas a un cap de setmana d'ambient hivernal.

Això és el que ha volgut dir Francesc Mauri amb poques paraules a X : "Nits marcadament fredes aquest cap de setmana. Dies una mica més agradables i sempre sense precipitacions. Potser hi haurà algun núvol als dos extrems del país, però poca cosa més".

Així, s'espera que sigui un cap de setmana amb temperatures de l'època de l'any on som. Tot i això, Francesc Mauri ja ha anunciat que es preveuen nits fredes. I és que malgrat que s'esperen jornades de sol a tot Catalunya, s'espera que les nits siguin molt fredes, fins i tot amb gelades.

Mapa amb les temperatures previstes pel 25 de novembre

Tal com s'observa al mapa, les temperatures baixaran aquest dissabte. No s'espera que cap comarca no superi els 20ºC durant el dia, ni els 10ºC durant la nit. En general, les nits seran fredes a tot el territori català, la temperatura més alta es registrarà a Barcelona, i serà de 12ºC.

El cel estarà clar. Tal com indica Francesc Mauri, podrien aparèixer alguns núvols als dos extrems del territori, però no es preveu pluja durant tot el cap de setmana. Així, la meteorologia permetrà l´inici de la temporada d'esquí a les estacions de Boí Taüll, Baqueira Beret i La Molina.

Mapa amb la predicció meteorològica per dissabte 25 de novembre a Catalunya

L'inici de la setmana que ve tornarà a ser inestable. Podria tornar a ploure a les comarques del Pirineu i nevar a les cotes més altes. La inestabilitat anirà augmentant amb el pas de la setmana i el fred cada cop estarà més present, segons indiquen els pronòstics.

Encara és aviat per determinar-ho amb exactitud. Veurem què passa finalment, i si Francesc Mauri llança algun nou avís.

➡️ Previsió Catalunya ➡️ El Temps

Més notícies: