Fotomuntatge de Francesc Mauri, un dels homes del temps de TV3
EL TEMPS

Francesc Mauri s'afarta i aclareix què passarà realment els pròxims dies a Catalunya

L'home del temps de la televisió pública de Catalunya ha decidit posar els punts sobre les is per aclarir la previsió meteorològica dels pròxims dies

Cada cop tenim més informació sobre el temps. A l'era digital on les xarxes socials tenen molta rellevància a les nostres vides, rebem un bombardeig de notícies diàries. És cert que a la població sempre li ha interessat la previsió meteorològica.

Tot i això, arriba un moment en què rebem tantes informacions sobre el temps que no sabem a qui creure. Per aquest motiu, Francesc Mauri, un dels meteoròlegs estrella de TV3, ha volgut posar una mica d'ordre en tot aquest assumpte.

Estem en un moment de sequera molt preocupant. L'escassetat de pluja ha fet saltar totes les alarmes. I ha obligat els governs a implementar una sèrie de severes mesures per prevenir el cop dur que ens ve a sobre.

A més, estem en època d'esquiar i, si no plou, no hi ha neu.

Aquests fets ens fan estar més atents respecte de les notícies relacionades amb les futures previsions meteorològiques. D'aquesta manera, Francesc Mauri ha pres cartes a l'assumpte per aclarir que passarà, de debò, els pròxims dies a Catalunya.

Francesc Mauri posa els punts sobre les is

A través del seu compte X, abans Twitter, l'home del temps de TV3 ha decidit respondre un comentari d'un usuari. Així, Francesc Mauri ha volgut aclarir tots els dubtes i posar els punts sobre les is. 

Segons el meteoròleg, la setmana vinent tindrem fred intens a Catalunya. Tot i que no serà res excepcional. També s'ha parlat que la nit de reis s'espera que plogui a diverses zones del territori català.

Doncs bé, Francesc Mauri assegura que es tractarà d'una “regadeta” en comparació del que cal. A més, ha afegit que la setmana que ve hi haurà algun episodi de neu en algunes comarques o “res”. D'aquesta manera, és possible que la neu s'amagui unes quantes setmanes més.

Finalment, Francesc Mauri ha volgut acabar la seva piulada assegurant que persones amb poc criteri estan dient moltes ximpleries. Evidentment, no s'ha volgut referir a ningú en concret. Ja se sap que l'home del temps no se sol posar en cap polèmica.

"Fred el cap de setmana intens la setmana que ve. Res excepcional. La "regadeta" de reis és una esquitxada comparada amb el que cal. Depèn de com vagi la setmana que ve, neu en algunes comarques o res. Moltes ximpleries i poc criteri llegirem fins aleshores", ha sentenciat.

Amb aquestes paraules de Francesc Mauri, queda clar que encara haurem d'esperar perquè un bon episodi de pluja es deixi veure a Catalunya.