Muntatge d'una platja, Francesc Mauri parlant amb vestit gris i corbata blava i un termòmetre amb un interrogant negre

EL TEMPS

'Déu-n’hi-do': Francesc Mauri confirma una gran notícia amb el temps el cap de setmana

El meteoròleg avança una pujada de les temperatures i dos dies de sol més propis de l'estiu que de la primavera


Francesc Mauri ha tornat a fer la seva particular previsió del temps per al cap de setmana. I la previsió no està gens malament, ja que s'espera que els termòmetres pugin, regni el sol i hi hagi bonança a gairebé tot el país.

Divendres ja hem despertat amb un temps primaveral i de cara a dissabte la previsió és semblant. Tan sols es pot torçar una mica la primavera al Pirineu, on no acaba d'arrencar el bon temps. De fet, des del Meteocat indiquen la possibilitat d'algun xàfec a la Vall d'Aran.

Francesc Mauri avança un temps assolellat a la major part de Catalunya

De cara a diumenge, Francesc Mauri explica que pujaran les temperatures mínimes, de manera que les nits seran menys fresques. Tot i això, el dia de les eleccions sí que podrien descarregar algunes pluges a punts de Lleida, especialment, al Pirineu i al Prepirineu.

Mapa amb la previsió del temps a Catalunya el dissabte a la tarda

Tot i això, Francesc Mauri envia un missatge de calma a la població, ja que es mantindrà el bon temps a la resta del territori català. Malgrat alguna pluja puntual, l'estabilitat continuarà regnant.

De fet, Mauri ha recomanat que l'ús de crema solar per pal·liar el fort sol de les pròximes hores. "Crema molt el sol i farà calor", ha advertit.

Mapa amb la previsió del temps a Catalunya el diumenge a la tarda

Cal recordar que el sol a hores d'ara escalfa igual que el de finals del mes de setembre. Per aquest motiu, cal protegir-se durant les hores de més exposició.

Temperatures altes i sabor d'estiu

En aquest sentit, Francesc Mauri ha destacat que les temperatures oscil·laran durant tot el cap de setmana entre els 23 i els 28 graus. Així mateix, el meteoròleg de TV3 ha avançat que, en algun punt del territori, es podrien assolir fins i tot els 30 graus.

Sens dubte, un temps primaveral que deixa enrere els llargs i necessaris dies de pluja a Catalunya. Amb aquesta previsió, ciutats com Lleida podran viure de manera tranquil·la una jornada de festa major.

Imatge del tweet de Francesc Mauri sobre el temps el cap de setmana

Per fer l'anunci al seu perfil de X, Francesc Mauri ha fet servir ni més ni menys que la foto d'una platja. Un missatge per a tots aquells que viuen a prop del mar o tenen previst visitar-lo. El bon temps ja és aquí, i toca gaudir-ne.

➡️ Previsió Catalunya ➡️ El Temps

Més notícies: