Muntatge de Francesc Mauri mirant de banda, un signe d'exclamació i un termòmetre baixant

EL TEMPS

Francesc Mauri avisa del que ens espera aquest cap de setmana: 'Canvi important'

Francesc Mauri avisa del canvi de temps a les portes dels festius de Setmana Santa

Francesc Mauri ha anunciat el temps per a aquest cap de setmana a Catalunya, a les portes de Setmana Santa. Per a aquells que els agrada la calor no seran bones notícies.

Mauri, al seu programa setmanal de 3Cat, ha volgut respondre a aquells que preguntaven pel temps d'aquest cap de setmana. Fins i tot ens ha anunciat el que s'aproxima al començament de la setmana que ve.

Això sí, no ha gosat donar una previsió de temps per als festius de Setmana Santa. Així que aquells que vulguin saber si podran, o no, fer qualsevol activitat durant aquests dies de festa, s'hauran d'esperar al programa del pròxim dijous.

El dissabte preveu el que s'aproxima

Durant aquest dissabte, hi haurà una petita baixada de temperatures. Tot i que, com diu el Francesc Mauri, seran temperatures normals per a l'època de l'any en què estem. Pel que ell indica, aquests dies enrere les temperatures eren les que hauria de fer d'aquí a tres mesos.

Fins i tot podríem tenir un descens entre 4 o 5 graus al Pirineu i a l'interior de Catalunya. Però majoritàriament encara es notarà una mica de calor, com ja notem aquests últims dies.

Mapa del Meteocat amb la previsió del dissabte, 23 de març de 2024
Previsió del Meteocat per al dissabte al matí | Meteocat

Serà un dia majoritàriament assolellat, encara que amb algun interval de núvols. Això sí, encara que hi hagi molt poca probabilitat de precipitació, pot caure alguna pluja durant la tarda, acompanyada de tempesta, a la zona interior de la província de Girona i a la comarca d'Osona.

Mapa del Meteocat amb la previsió del temps el dissabte, 23 de març, a la tarda
Previsió del Meteocat per al dissabte a la tarda | Meteocat

Diumenge continuaran baixant les temperatures

Aquest diumenge continuaran baixant les temperatures moderadament, encara que durant el dia, com diu Francesc Mauri, farà bo.

Mapa del Meteocat amb la previsió del temps del diumenge, 24 de març de 2024
Previsió del Meteocat per al diumenge al matí | Meteocat

Serà un dia semblant a dissabte, assolellat encara que una mica més ennuvolat. I encara que en major part del territori no hi haurà precipitacions, podria caure alguna gota durant el matí a la costa del Maresme.

Mapa del Meteocat amb la predicció del temps del diumenge, 24 de març de 2024, a la tarda
Previsió del Meteocat per al diumenge a la tarda | Meteocat

Previsió per a Setmana Santa

Francesc Mauri no s'ha volgut avançar a la previsió per a Setmana Santa. I és que venen dies en què pot variar molt el temps, i per això, ell, “més enllà no m'atreveixo a fer un diagnòstic”.

Tot i que ha avançat una mica que passarà a principis de setmana. A partir de dilluns al migdia preveu que comencin les precipitacions, que es poden allargar a dimarts.

I alhora que es preveuen precipitacions, es preveu caiguda de neu a partir de dilluns a la tarda a les zones d'alta muntanya. Bona notícia per als esquiadors.

➡️ El Temps

Més notícies: