Fotomuntatge de Francesc Mauri, un dels homes del temps de TV3

EL TEMPS

'Venedor de fum': Esclaten contra Francesc Mauri després de les pluges

Francesc Mauri acumula crítiques pel seu optimisme davant les pluges de les darreres hores, que molts consideren insuficients

Francesc Mauri fa tot el possible per mantenir el públic informat. El meteoròleg comparteix de forma recurrent al seu perfil de X previsions, mapes, fotos i vídeos de la realitat meteorològica de Catalunya.

Ara bé, hi ha vegades que l'encerta i d'altres que li cauen els pals. Avui dia hi ha molta sensibilitat per la manca d'aigua i, com que és hivern, per l'absència del fred tan característic d'aquesta època. Així que qualsevol pas en fals per part del meteoròleg està sent analitzat amb lupa.

En les últimes hores, les tempestes han descarregat precipitacions intenses en alguns punts de Catalunya. Per això, Francesc Mauri ha compartit un mapa on es pot veure on s'han concentrat aquestes pluges: principalment Girona.

Francesc Mauri rep crítiques a la seva darrera publicació

En aquest sentit, el meteoròleg de TV3 ha compartit també un breu resum de les precipitacions caigudes les últimes hores. Probablement, lluny del que s'esperava, els comentaris no han estat tots positius.

Alguns dels seguidors de Francesc Mauri ho han titllat de "venedor de fum". La raó és que ni el fred que es preveia és tan destacable, ni les pluges han arribat a moltes zones.

És més, encara que és cert que fa dies que el meteoròleg anuncia un canvi de temps, sempre en to realista, alguns no estan satisfets. "A la Catalunya Central ni una gota. Aquest és el gran front que havia de venir?", lamenten en alguns comentaris.

"Per cert, ahir a Manresa 17 graus. Ui, quin fred!", afegeixen. La veritat és que és un hivern inusual i la manca de fred s'està tornant tan normal com la de pluja.

Pluges intenses, però en punts molt localitzats de Catalunya

Més enllà de les crítiques, amb les quals Francesc Mauri està acostumat, és cert que durant les últimes hores ha plogut amb ganes en alguns punts. Per exemple, segons ha compartit el mateix meteoròleg, a la localitat de Calonge, al Baix Empordà, s'han acumulat fins a 88 litres. Molt a prop, a Platja d'Aro, han recollit més de 43 litres, mentre que al municipi de Cadaqués han acumulat més de 36 litres.

➡️ Previsió Catalunya ➡️ El Temps

Més notícies: