Imatge de fons d'una platja amb una noia asseguda a la sorra, al costat d'una altra imatge d'una persona amb bici amb un fons de flors liles, un primer pla de Roberto Brasero i unes emoticones de sol i pluja

EL TEMPS

El canvi de temps que emociona Roberto Brasero: cap de setmana molt diferent

Roberto Brasero avança l'arribada de més calor i la disminució de pluges amb vista als pròxims dies

Roberto Brasero anuncia un gir important en el temps amb vista al cap de setmana. I és que sembla que deixarem enrere l'ambient gèlid i amb pluges de les darreres jornades per donar pas a unes temperatures més agradables.

L'inici del mes de maig ha estat marcat sobretot pel descens tèrmic i per la presència de neu a cotes baixes. Al nord fins i tot hi va haver importants acumulacions per sota dels 1.000 metres.

Mapa del temps a Espanya el 2 de maig

Roberto Brasero preveu encara pluges per a aquest dijous, sobretot en punts del nord. Seran més persistents a l'occident de Galícia i a Catalunya i les Balears, on fins i tot podrien donar-se tempestes. Per la seva banda, al Cantàbric i al nord de Castella i Lleó es produiran xàfecs febles.

Fins i tot no es descarta que a la segona part del dia apareguin pluges aïllades a zones de l'oest i centre peninsular. Per la seva banda, al sud-est i al sud d'Andalusia ens espera una jornada amb sol.

Mapa del temps a Espanya el 3 de maig

Roberto Brasero ho diu: pugen les temperatures dissabte i diumenge

Roberto Brasero destaca un increment de les temperatures a partir de divendres, cosa que ens deixarà un dissabte i un diumenge especialment càlids en algunes zones. Sobretot a l'est i al sud de la Península. Diumenge està previst que se superin els 30ºC a València, Sevilla i Múrcia.

Mapa d´Espanya amb el temps del 4 de maig

Tot i això, al nord no acusaran tant aquest augment de temperatures a causa de la presència de núvols i pluges. Durant la tarda de divendres entrarà pel nord-oest un nou front, que s'anirà estenent durant el dissabte per tota la meitat nord. Per tant, el meteoròleg recomana tenir el paraigua a mà.

Mapa d´Espanya amb el temps del 5 de maig

En qualsevol cas, els acumulats més grans s'esperen a l'oest de Galícia i en punts dels Pirineus.

Temperatures màximes i mínimes previstes per a algunes ciutats

CiutatDissabteDiumenge
MadridMàx. 23
Mín. 10
Màx. 23
Mín. 13
BarcelonaMàx. 23
Mín. 12
Màx. 20
Mín. 14
ValènciaMàx. 31
Mín. 14
Màx. 29
Mín. 16
SevillaMàx. 28
Mín. 10
Màx. 27
Mín. 14
SaragossaMàx. 26
Mín. 14
Màx. 30
Mín.14
BilbaoMàx. 26
Mín. 13
Màx. 27
Mín. 12
Palma de MallorcaMàx. 22
Mín. 14
Màx. 23
Mín. 14
La CorunyaMàx.19
Mín. 15
Màx. 18
Mín. 12
BurgosMàx. 19
Mín. 7
Màx. 19
Mín. 10
Las Palmas de Gran CanariaMàx. 23
Mín. 16
Màx. 23
Mín. 17

Roberto Brasero es pronuncia sobre el temps de l'estiu

Roberto Brasero també va fer referència a què ens espera durant els pròxims tres mesos. Segons les últimes dades facilitades per l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), assenyala que les temperatures fins al juliol seran més altes del que és habitual.

Tot i que el maig va començar amb cert fred, aquesta previsió preveu que en el conjunt dels tres mesos vinents hi hagi més calor del normal en aquest període de l'any.

➡️ Previsió Espanya ➡️ El Temps

Més notícies: