Muntatge fotogràfic entre una imatge de Tomàs Molina i un termòmetre
EL TEMPS

L'avís de Tomàs Molina pel que passarà els propers dies a Catalunya: 'Alerta'

El meteoròleg de TV3, Tomàs Molina, avisa sobre la predicció meteorològica que tindrem a Catalunya durant els pròxims dies

Catalunya es troba immersa en un canvi de temps. Després de les nevades de la setmana passada, l'ambient continua essent fred i el vent continuarà tenint protagonisme. Tot i això, el canvi que viurem a partir d'aquest dijous té pendent a tots els meteoròlegs del país. Tomàs Molina n'és un, no deixa d'estar pendent del que pot passar les pròximes hores.

Tot apunta que arribaran canvis importants les pròximes hores. O almenys això és el que ha volgut dir Tomàs Molina, meteoròleg de TV3 , al 'Telenotícies Vespre' d'aquest dimarts, 28 de novembre. Segons apunta el meteoròleg, sembla que la dinàmica canviarà i tindrem pluges a Catalunya.

Tomàs Molina dona la notícia més esperada

Tomàs Molina ha indicat que la tònica d'aquests dies canviarà pel comportament de dues borrasques de l'atlàntic que s'aniran aproximant. Això deixarà Catalunya immersa en un fort canvi de temps: arriben pluges, neu al Pirineu, vent i una baixada generalitzada de les temperatures.

Això és el que ha volgut dir Tomàs Molina en poques paraules: "Les borrasques entre dijous i divendres portaran precipitacions, baixada de temperatures i fort vent. Per tant, la precipitació entre dijous i divendres podria aparèixer a qualsevol lloc del país, i podria generalitzar-se".

A més, segons indica Tomàs Molina, les primeres gotes podrien arribar aquest dimecres a algunes comarques de Barcelona. Concretament, podria ploure al Vallès Oriental, Vallès Occidental, Selva, Barcelonès i Baix Llobregat. Aquest episodi no serà intens, es preveu que siguin xàfecs petits aïllats que donaran el tret de sortida per a l'episodi d'aquest dijous.

Així mateix, seguint amb la predicció emesa per Tomàs Molina, aquest dijous, 30 de novembre, arribarà el front que deixarà pluges a tot Catalunya i neu als punts més alts. A més, els forts vents provocaran que les temperatures caiguin en picat, per la qual cosa s'espera que les jornades següents siguin molt fredes.

Tomàs Molina pronostica un cap de setmana molt fred

A més de fer el pronòstic per aquest dijous i divendres, Tomàs Molina també ha pronosticat el temps per al cap de setmana. I és que, segons indica, viurem un cap de setmana molt fred. L'ambient serà fresc, doncs, les temperatures seran baixes i, a més, el vent continuarà sent present, sobretot dissabte.

Tot i que no hi haurà pluges i sortirà el sol, l'ambient serà molt fresc. Les temperatures seran baixes a tot el país, i no es descarta alguna petita nevada a les cotes més altes durant el cap de setmana.