Muntatge amb una parella de jubilats amb una maleta a la mà i un cercle amb el mapa d'Espanya
ECONOMIA

L'Imserso llança un avís als jubilats sobre els viatges: en tan sols unes hores

Moltes persones esperen amb impaciència aquests viatges, que els permeten gaudir d'unes vacances econòmiques

Els viatges de l'Imserso són una excel·lent oportunitat perquè les persones grans gaudeixin d'unes vacances merescudes a preus molt assequibles. Si estàs interessat a participar en aquest programa de vacances, és important que coneguis els terminis i requisits per presentar la teva sol·licitud.

El període per presentar les sol·licituds s'obre demà, 1 de juliol, i finalitza el 22 de juliol. És fonamental que tinguis en compte aquestes dates, ja que fora aquest termini no s'acceptaran sol·licituds.

Una parella de jubilats d'esquena, amb gorra i motxilla, caminant pel carrer

Requisits per participar en els viatges de l'Imserso

Per poder gaudir dels viatges de l'Imserso, cal complir una sèrie de requisits. En primer lloc, has de ser pensionista del Sistema Públic de Pensions. També hi té dret un pensionista de viduïtat amb 55 anys o més, un pensionista per altres conceptes o perceptor de prestacions o subsidis de desocupació, això sí, amb més de 60 anys.

Hi poden participar, a més, els assegurats o beneficiaris del Sistema de la Seguretat Social, amb 65 anys complerts o més. S'exigeix residir a Espanya i comptar amb una certa autonomia. És a dir, poder valdre't per tu mateix i no patir trastorns de comportament que puguin alterar la convivència als hotels.

Es permet viatjar al costat de la cònjuge o parella de fet, encara que no compleixi els requisits d'edat o pensió. També pels fills amb discapacitat, sempre que aquesta sigui igual o superior al 45%.

Muntatge de dos avis en un aeroport i una rodona amb un avió

Com presentar la sol·licitud?

Hi ha diverses maneres de presentar la teva sol·licitud per als viatges de l'Imserso 2024-2025. La manera més ràpida i senzilla és a través de la pàgina web de l'Imserso. Només necessites tenir a mà el teu DNI i seguir els passos indicats al portal.

Si prefereixes fer-ho de manera tradicional, pots enviar la teva sol·licitud per correu postal. Només cal fer arribar la documentació a l'adreça: Programa de Turismo del Imserso, apartat de correus 10.140, 28080 Madrid

També pots presentar la teva sol·licitud de manera presencial a les oficines de l'Imserso o als centres de gent gran que col·laboren amb el programa.

Documentació necessària per als viatges

Per presentar la teva sol·licitud, necessitaràs reunir la documentació següent:

- Formulari de sol·licitud: Aquest formulari el podeu descarregar des de la pàgina web de l'Imserso o recollir a les oficines de l'Imserso i centres de majors col·laboradors.

- Fotocòpia del DNI: Tant teva com del teu acompanyant, si escau.

- Certificat de pensió: En cas de ser pensionista.

Els viatges de l'Imserso 2024-2025 són una excel·lent oportunitat per gaudir d'unes vacances a preus reduïts. Recordeu que el termini per presentar la vostra sol·licitud comença l'1 de juliol i finalitza el 22 de juliol. Assegura't de complir els requisits i de presentar tota la documentació necessària per a no perdre aquesta oportunitat.

➡️ Pensions ➡️ Economia

Més notícies: