Barcelona de fons, noia sorpresa, cercle vermell amb interrogants
ECONOMIA

La coneguda empresa que està arrasant i obre dos nous locals a Barcelona

L'empresa catalana del sector de la bellesa que té més de 160 establiments, obre més a Barcelona i Madrid

L'empresa d'ungles de Barcelona amb el nom Hello Nails està experimentant un creixement imparable. La firma que va néixer el 2018 té més de 160 locals repartits per tot Espanya i compta amb una facturació de 30 milions d'euros.

El negoci està obert a expandir-se internacionalment. Mentrestant, segons Metrópoli Abierta, ha creat una nova marca anomenada Hello Lashes una línia dedicada exclusivament a la cura de pestanyes i celles.

Expansió estratègica a Barcelona i Madrid

Per enfortir la seva presència a Espanya obrirà dos nous locals a Barcelona, ubicats al carrer Balmes 291 i al carrer Muntaner 555 i un altre local a Madrid al carrer Jorge Juan del barri de Salamanca.

Muntatge amb una mà amb les ungles pintades i una treballadora pintant ungles

L'èxit de la firma és perquè ofereixen serveis d'alta qualitat a preus assequibles. Portant aquests tractaments de bellesa a dones de totes les edats i estils de vida.

Per exemple, la manicura tradicional amb esmaltat bàsic, comença des dels 12,90 € i va incrementant segons el tipus de manicura. Els tractaments de pestanyes de Hello Lashes s'ofereixen a partir de 36,90 €, força més assequibles que els de la competència.

Creixement financer i expansió futura

Hello Nails, la marca de Barcelona, ha aconseguit un creixement significatiu. L'any 2023, va augmentar la facturació en un 27%, l'ebitda en un 32% i el benefici en un 25%, i va arribar als 2,2 milions d'euros.

Aquest èxit fa possible la seva expansió i l'obertura de 240 centres a Espanya i 100 en l'àmbit internacional per a finals del 2025.

Hello Lashes, compta amb la mateixa filosofia de preus baixos i resultats excel·lents. Compten amb els tractaments de lífting de pestanyes, que tan populars són actualment i prometen realitzar-los a un preu assequible.

Adaptabilitat a les tendències del mercat

El mercat de les ungles ha estat un dels més potents en els darrers anys. Es col·loca amb una facturació global de 14.000 milions d'euros.

Aquest mercat és un dels més segurs si vols obrir el teu negoci. La fidelitat dels seus clients i la baixa inversió necessària per establir nous locals ho fan perfecte per als emprenedors.

Hello Nails, continuarà sent una de les firmes líders en el sector de la bellesa i any rere any la veurem expandir-se cada vegada més. Amb preus assequibles i una àmplia oferta, cobreix les necessitats del mercat.

Aquest lloc és perfecte per a dones i homes de totes les edats. No perdis l'oportunitat de poder provar un dels seus tractaments i sentir-te consentit per un dia!

➡️ Economia

Més notícies: