Muntatge amb una dona gran mirant-se en un mirall petit i un cercle amb una tassa i una bossa de te
CONSUM

Mantingues una pell suau i hidratada amb el truc del te de plàtan

Descobreix com amb només una tassa de te de plàtan aconseguiràs millorar la teva cara en qüestió de setmanes fàcilment

Els aliments com és el cas del plàtan, ens proporcionen grans beneficis que mai havíem contemplat. Aquesta és una fruita tropical que, en contenir potassi, ens ajuda a reduir la pressió arterial.

A més, conté proteïnes, carbohidrats i múltiples vitamines que afavoreixen la pell. Un aliment que no només és bo per si mateix, sinó que ens ofereix desenes d'avantatges.

Hi ha centenars de remeis casolans i trucs que ens poden ajudar a millorar en el tema de la bellesa. Com per exemple, aquest truc del te de plàtan proporcionat per les dones japoneses. Aquest remei ha revolucionat les xarxes socials i serveix per lluir una pell molt més hidratada.

Muntatge d'una noia menjant un plàtan i una imatge de diversos a la banda esquerra

El te de plàtan que t'ajudarà a lluir una pell molt més suau

Mantenir una pell hidratada, suau i cuidada no és una tasca gens fàcil. Per això, ens intentem recolzar en diferents remeis, tècniques o trucs per intentar aconseguir el nostre objectiu. Avui et vull ensenyar un remei casolà molt conegut entre les japoneses.

El plàtan conté, a més d'altres múltiples vitamines, la C. Un nutrient que sempre és buscat pels experts, ja que ens ajuda a regenerar la pell. Aquest el que fa és que ens ajuda a produir col·lagen de manera molt més ràpida i evita l'aparició de les arrugues.

Muntatge amb un saló de fons i una dona fent-se un massatge facial

Habitualment moltes influencers i persones fan servir el plàtan com a màscara facial. Encara que avui et recomano incloure el te de plàtan entre les begudes habituals per millorar la teva cara en un breu període de temps. Per això, necessitaràs rentar bé el plàtan, tallar els extrems i bullir-lo a foc lent durant 15 o 20 minuts.

Es recomana deixar la closca inclosa per evitar perdre algun nutrient. Només cal ingerir aquesta beguda cada nit o cada 3 dies per notar grans resultats. A més, un dels beneficis d'aquest tipus de te és que ajuda a agafar molt millor el son.

Per això aconseguiràs matar dos ocells d'un tir, podràs lluir una pell molt més lluminosa i a més, també podràs dormir plàcidament. Prova aquest truc que s'ha tornat viral a les xarxes socials i notaràs resultats en molt poc temps.

➡️ Consum

Més notícies: