Una dona sorpresa amb les mans a les galtes sobre un fons de ciutat i un cercle que mostra xurros amb xocolata.
CONSUM

La xurreria de la qual tothom parla és en aquest barri de Barcelona: un espectacle

La història d'un local que va obrir als anys 50 i ha sabut mantenir-se rellevant gràcies a la seva frescor i varietat

Si ets dels que gaudeix d'un bon xurro amb xocolata, segur que ja has sentit parlar de la Xurreria Trebol. Aquest lloc, al barri de Gràcia, ha estat durant dècades el lloc de referència per assaborir xurros i porres. Avui, és tot un fenomen, però no és només per la qualitat dels seus productes, sinó per l'experiència que ofereix.

Encara que la seva essència continua sent la mateixa que abans, el local ha passat de ser un racó secret de barri a convertir-se en una destinació popular per a turistes. I no és per menys, perquè la Xurreria Trebol ha sabut adaptar-se als temps, sense perdre el seu toc tradicional.

Tendal vermell amb el text

Un clàssic que continua sorprenent

La Xurreria Trebol va obrir les portes el 1955 al carrer de Còrsega, 341, a Gràcia. Des de llavors, ha estat un punt de trobada per als veïns de tota la vida. No obstant això, en els últims anys, l'afluència de turistes ha canviat una mica l'ambient del lloc.

Si abans era un lloc que només els del barri de Gràcia coneixien, avui en dia cal fer cua per aconseguir un lloc. I com és d'esperar, els preus també han pujat, adaptant-se a la demanda. Segons el compte d'Instagram @cheatmealhunters, van provar tres tipus de xurros farcits (Kinder Bueno, melmelada de maduixa i Milkybar) i van pagar 8,90 €.

Una vitrina d'una botiga mostra una varietat de xurros, alguns farcits de xocolata i crema, juntament amb cartells amb preus.

Malgrat el canvi en la seva clientela, el que continua destacant és la qualitat dels xurros, sempre acabats de fer. En aquest local, el temps d'espera mai és en va, i això es reflecteix en el sabor i frescor dels seus productes.

La màgia darrere dels xurros: receptes innovadores

El que fa especial la Xurreria Trebol no són només els xurros tradicionals, sinó les seves innovadores versions. A més dels xurros clàssics, es poden provar varietats farcides de sabors com Kinder Bueno, melmelada de maduixa o Milkybar.

Interior d'una botiga amb un rètol que diu J. Balcells i Bunyols de Bacallà, amb prestatges plens de bosses de productes i una nevera de begudes.

Aquesta barreja del tradicional amb el modern li ha donat un toc únic. Sens dubte, la seva varietat d'opcions ha estat un dels secrets per continuar guanyant popularitat. Així que, si encara no has visitat aquest lloc, no esperis més.

➡️ Consum

Més notícies: