Dona sorpresa i botiga de Lidl darrere
CONSUM

L'última ganga de Lidl amb què pots menjar com en un restaurant de luxe

Lidl vol que, si ets un amant de la pasta, sempre aspiris al producte de millor qualitat i casolà

Si ets amant de la pasta i t'encanta gaudir de plats frescos i casolans, Lidl té disponible el teu millor aliat. Aquest no és cap altre que la màquina de pasta que pots trobar ara al millor preu. Una oportunitat que pocs estan deixant passar i ja es cataloga com un “producte estrella”

Amb un disseny intuïtiu i funcionalitats avançades, aquesta màquina transforma la preparació de pasta en una experiència senzilla i plaent. I el millor és que la tindràs sempre que vulguis sense moure't de la teva cuina. Ara mateix, es troba a meitat de preu i pots tenir-la a casa en només dos dies per només 42,99 €.

Lidl té la màquina de pasta més completa

Aquesta màquina de pasta de Lidl compta amb molts extres que demostren la seva alta qualitat. Per començar, compta amb una pantalla LCD que mostra el temps restant de preparació. D'aquesta manera, pots planificar millor les activitats a la cuina.

S'hi inclouen vuit discos per preparar diferents tipus de pasta fresca, des d'espaguetis fins a fettuccine. A més, inclou un accessori addicional per fer raviolis, ampliant les opcions culinàries.

Màquina de fer pasta SilverCrest davant d'un fons amb el logotip de Lidl.

D'una altra banda, ofereix dos programes específics per preparar porcions de mida diferent: 250 o 500 grams de farina. Aquests programes permeten adaptar la quantitat de pasta a les teves necessitats, sigui un dinar per a una parella o un sopar familiar. Amb una potència de 220 W, pot arribar a preparar aproximadament 600 grams de pasta en una sola tanda.

La màquina està dissenyada per amassar i extreure la pasta amb un sol botó. Així se'n facilita l'ús fins i tot per a aquells que no tenen experiència a la cuina.

Inclou tots els accessoris necessaris per fer pasta

La màquina de pasta de Lidl ve equipada amb una varietat d'accessoris per enriquir la teva experiència culinària. Com ja t'hem dit, inclou vuit discos per fer diferents tipus de pasta. Aquests es poden guardar còmodament en un calaix integrat a la màquina.

Màquina de fer pasta en una cuina amb parets de maó i utensilis de cuina al voltant.

Així mateix, hi ha 2 gots mesuradors per a una dosificació precisa dels ingredients. També hi trobem una espàtula i un accessori de neteja. Per últim, inclou un llibre de receptes que t'inspirarà per crear deliciosos plats de pasta.

Estris de cuina sobre un fons borrós d'un logotip.

Totes les peces, excepte el panell frontal, són aptes per a rentaplats, cosa que simplifica la neteja i el manteniment. Totes estan fabricades en plàstic d'alta qualitat, cosa que en garanteix la durabilitat.

Preus i ofertes actualitzats el dia 27/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: