Home i dona perfumant-se i de fons Mercadona
CONSUM

La nova col·lecció de Mercadona que et transporta a Eivissa en un batre d'ulls

Senti't com si estiguessis a Eivissa gràcies a les fragàncies de Mercadona que evoquen aquesta coneguda illa

Si busques un regal perfecte o simplement vols consentir-te amb un toc de luxe, Mercadona té dues opcions que et traslladaran olfactivament a Eivissa. Els lots per a home i dona Pacha Ibiza 24/7 Feeling són perfectes en aquest sentit. Estan dissenyats per capturar l'essència vibrant i sensual d'Eivissa, oferint una experiència aromàtica que dura tot el dia.

I és que, a més de la increïble fragància, aquest lot de Mercadona també inclou una loció corporal o un gel de dutxa. En tots dos casos, el preu dels lots és el mateix. Poden ser teus per 13,95 € a qualsevol de les botigues de la cadena, de manera que et sentiràs a Eivissa per molt pocs diners.

Mercadona proposa una olor fresca i juvenil per a les dones

El lot Pacha Ibiza 24/7 Feeling de Mercadona per a dona és un conjunt que reflecteix l'esperit lliure i festiu de l'illa d'Eivissa. En aquest cas, podem trobar un eau de toilette de 80 ml i una loció corporal de 75 ml.

Publicitat de fragància Pacha Eivissa 24/7 Feeling amb una ampolla de perfum i una loció corporal.

Tots dos productes tenen la mateixa olor tan agradable. En aquest cas, és una fragància fresca i juvenil que combina notes florals i fruiters, i és perfecta per a qualsevol ocasió.

L'eau de toilette té una bona fixació, cosa que assegura que la fragància duri tot el dia. D'aquesta manera, et mantindràs fresca i perfumada des del matí fins a la nit. Ruixa amb la fragància els punts estratègics com ara els canells, el coll i darrere de les orelles perquè duri més.

Per la seva banda, la loció corporal hidrata profundament la pell i la deixa suau i sedosa. A més, reforça la fragància de l'eau de toilette, creant una capa aromàtica que envolta tot el cos. Després de la dutxa, aplica-la sobre la pell seca, estenent-la amb suaus massatges fins que s'absorbeixi per complet.

Per als homes, una olor perfecta per a qualsevol ocasió

L'opció per a homes canvia una mica el contingut del lot inspirat en Eivissa. En aquest cas, l'eau de toilette passa a contenir 100 ml. D'una altra banda, la loció corporal es canvia per un gel de dutxa que conté 75 ml de producte.

Imatge d'un set de fragàncies Pacha Eivissa 24/7 Feeling, que inclou un flascó d'eau de toilette i un gel de dutxa.

Aquesta fragància per a home combina notes fresques i masculines, perfecta per a l'home modern. La seva aroma és ideal tant per al dia a dia com per a ocasions especials, assegurant una presència fresca i atractiva.

El gel de dutxa no només neteja i refresca la pell, sinó que també la deixa perfumada amb la mateixa fragància de l'eau de toilette. És perfecte per començar el dia amb energia o relaxar-se després d'una llarga jornada. Estén-lo sobre la pell humida i esbandeix-ho bé per deixar la pell suau i perfumada.

Preus i ofertes actualitzats el dia 27/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: