Muntatge d'una noia menjant un plàtan i una imatge de diversos a la banda esquerra
CONSUM

El truc del plàtan per aconseguir una figura d'escàndol aquest estiu

Si vols perdre uns quants quilos aquest estiu de forma ràpida, prova de fer aquesta dieta del plàtan

Ara que l'estiuet s'acosta i ben aviat podrem estar a les piscines o al mar, volem estar en forma. Volem lluir un bon cos i algunes volem perdre uns quants quilos abans d'enfundar-nos als nostres preciosos biquinis. Per això, sempre resulta una bona opció provar alguna dieta. 

Avui et vull ensenyar la dieta del plàtan. Una forma ràpida i sobretot saludable per perdre uns quatre quilos, reduint la gana. Moltes persones ja l'han provat i estan molt satisfetes, a què esperes tu per fer-ho? 

Muntatge amb peces de fruita i persona menjant fruita en una cullera

Aconsegueix un cos d'enveja aquest estiu amb la dieta del plàtan

Sempre que arriba el bon temps, volem fer algun tipus de dieta saludable per baixar de pes. Per això, avui us porto un pla d'aprimament que es coneix pel nom de dieta nansa-banana. L'autor d'aquesta dieta és un metge japonès anomenat Histoshi Watanabe.

La finalitat d'aquesta dieta és deixar de menjar una vegada et sentis ple al 80%, per la qual cosa no s'inclouen les postres. A més d'apostar per hàbits de vida saludables com ara sopar aviat o anar a dormir d'hora per rendir millor l'endemà. Dins aquesta dieta només estan permesos els aliments que siguin baixos en greix i que aportin una gran càrrega nutritiva.

Muntatge d'un senyor gran amb els polzes cap amunt i de fons una imatge d'uns plàtans

Per exemple, plàtans, arròs integral, carns magres, peixos blancs i qualsevol tipus de vegetal. Res de lactis, dolços, greixos i aliments calòrics. Aquesta dieta permet menjar una mica de tot, sense necessitat de ser gaire exigent.

Si tu també vols provar, hauràs de beure sempre que t'aixequis un got d'aigua tèbia. Així, eliminaràs toxines, tot seguit ve l'hora de menjar el plàtan. Si tens més gana pots menjar-ne un altre un cop passats els 20 minuts.

Sopar aviat, no més tard de les vuit del vespre. Pots optar per carbohidrats i una mica de fruita per aconseguir un sopar lleuger. Aquest tipus de dietes aporta grans beneficis per a la salut, sense suposar cap risc per a nosaltres.

➡️ Consum

Més notícies: