L'exterior d'un supermercat de la cadena Lidl

CONSUM

Els amants del cafè no es podran resistir a l'última rebaixa de Lidl

Una bona cafetera esdevé imprescindible per aconseguir el millor cafè possible, i Lidl la té disponible

Tenir una cafetera per fer un bon cafè sempre és necessari. Res millor per començar el dia que l'aroma d'un cafè acabat de fer per arrancar amb energia.

Per això, és important trobar la cafetera adequada, i Lidl s'ha convertit en sinònim d'encert. La cadena moltes vegades és notícia per la varietat de cafeteres que té disponibles al seu catàleg. I ara ho ha tornat a ser gràcies a una opció molt econòmica que és perfecta per a la llar.

Aquesta cafetera espresso és de la marca Ariete es ven a Lidl i ara mateix compta amb una gran rebaixa. Habitualment, el preu és de 59,90 euros, però en aquests moments la pots aconseguir per 39,99 euros. Ja la tens disponible a la seva pàgina web, encara que amb aquest preu té tota la pinta d'arrasar.

Cafetera de la marca Ariete de Lidl

La cafetera de Lidl compta amb una funció per mantenir la calor

Lidl ens ofereix la possibilitat de fer un bon cafè a casa de manera molt còmoda. I és que aquesta cafetera italiana té un funcionament molt senzill. De fet, les cafeteres d'aquest tipus han estat a moltes cases des de fa temps, abans que les càpsules apareguessin a les nostres vides.

Aquesta cafetera de Lidl és sense fils i, a més, es pot girar 360º a la base. Això només ens aporta comoditat, però ja no només això, ja que no hauràs de beure el teu cafè ràpidament. Compta amb una funció de manteniment de la calor que permet que aquesta mantingui la temperatura fins a 30 minuts.

Això ajuda a fer el cafè a la velocitat que vulguem. A la cafetera podem preparar alhora una quantitat apta per a fins a 4 tasses de cafè. És perfecte per si tenim companyia a casa, encara que sempre en podem fer menys si només és per a nosaltres.

A més, per a més seguretat, es desconnecta automàticament per no estar encesa innecessàriament. Això també suposa un estalvi d'energia que no ve gens malament. No influeix per res en el sabor del cafè que es mantindrà intacte encara que passi temps.

Lidl des d'una perspectiva diagonal. Es mostra la cantonada, de front, d'una botiga gran de polígon, amb parets de vidre, des de la zona de pàrquing

Lidl ofereix un cafè de qualitat sense sortir de casa

La relació qualitat-preu d'aquesta cafetera de Lidl és realment remarcable, sobretot ara que compta amb oferta. A més, de pel preu, es pot destacar per les seves grans prestacions. Aquestes fan que puguem gaudir d'un cafè d'alta qualitat que és propi de les cafeteries més destacades.

El cafè espresso es caracteritza per tenir cos i aroma, sense oblidar-nos de la deliciosa crema que el cobreix. Això es pot aconseguir amb aquesta cafetera de la marca Ariete.

I és que, a l'hora de fer el cafè, exerceix la pressió indicada perquè surti amb les característiques que tant es valoren. Després d'utilitzar-la és molt fàcil de netejar per poder guardar-la, això si volem, ja que té un disseny realment estilós.

La cafetera de Lidl es pot desmuntar, cosa que en facilita el rentatge. No requereix cap producte especial, ja que simplement amb aigua i sabó podràs tenir lluents totes les parts.

Preus i ofertes actualitzats el dia 27/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: