Entrada d´un supermercat Lidl
CONSUM

L'article de disseny que ningú no esperava trobar a Lidl i està volant

Ningú endevinarà mai que va ser a Lidl on vas comprar aquest article que enlluerna qualsevol pel seu estil

Quan les coses comencen a canviar i sorgeixen noves tendències, la moda i l'avantguarda sempre són cosa de la gent amb més diners. Però això cada cop queda més lluny de la realitat gràcies a supermercats com Lidl.

Aquest article que us mostrem avui és un d'aquests casos. Un exemple perfecte que, gràcies a Lidl, l'accés a la moda i a l'elegància cada cop està més i més democratitzat.

Lidl donarà un canvi radical als teus àpats amb amics

L'elegància no requereix gaires detalls, el detall és la simplicitat mateixa. El bon gust és saber triar aquests dos o tres elements que marcaran la diferència.

Dona amb el polze enlaire davant de Lidl

Unes estovalles i una vaixella boniques, una llum ben col·locada i un menjar senzill i apetitós. Amb poques coses n'hi haurà prou, si es trien bé, perquè els teus convidats se'n vagin més feliços del que van arribar. I admirant-te molt més com a amfitrió.

Lidl ha tret un set de vaixella a l'última moda que està arrasant de manera insòlita. Encara que no és gens estrany. Ja que aquesta classe de peces són més d'esperar a un Zara Home, que a un lloc com Lidl.

Aquesta vaixella de Lidl, en color rosa alegre i transgressor, presenta l'últim en ceràmica per a la llar. Un disseny d'avantguarda a preu d'un dels supermercats més barats al nostre país.

Plat rosa amb tros de pastís, bol rosa amb amanida, tassa rosa amb te a la llimona i forquilla amb cullera, retallats sobre fons desenfocat de Lidl

L'estil de vaixella que volies i ja s'està esgotant a Lidl

I és que, si ets d'aquelles persones amb bon ull per a la moda, ja te n'hauràs adonat fa temps. Aquest tall de vaixella és l'última decoració i parament de la llar.

Lidl, de sobte, si més no ens ho esperem, té coses com aquesta. Una fantàstica vaixella per a quatre comensals composta de tasses, bols i plats plans de ceràmica.

Una vaixella d'estil rústic nòrdic que convida a un berenar molt acollidor o a qualsevol dinar o sopar. Una altra forma de menjar que substitueix els plats profunds pels grans bols i l'aigua pel te calent.

Aquesta vaixella també estava disponible en gris i en blau. Ara queda en aquest ros que contrasta i la converteix en una aposta molt més tendra i trencadora. El preu és al·lucinant: només 29,99 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 27/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: