Primer pla de l'entrada d'una botiga de Mercadona
CONSUM

Triomfa a Mercadona el producte per lluir unes ungles perfectes i amb aire estiuenc

La moda de les ungles de l'estiu és diferent d'aquella de la resta de l'any, per això ens hem d'actualitzar

Aquest estiu, les ungles minimalistes continuen sent la tendència dominant tant per a manicures com per a pedicures. Sí que és veritat que els tons vibrants i els vermells elegants continuen presents, l'aposta principal de la temporada són colors lluminosos, lleugerament rebaixats, però amb molta brillantor.

Els tons més clars adquireixen més importància a l'estiu perquè és quan agafem una mica de bronzejat gràcies als rajos del sol. Gràcies al contrast, sembla que tenim molt més morè. El to de la temporada amb què aconseguiràs aquest efecte és l'Alto Brillo de Deliplus 87 Coral que es ven per 2,50 €.

Segueix la tendència de l'estiu a les ungles gràcies a Mercadona

Les ungles minimalistes destaquen per la seva senzillesa i elegància. Aquest estil es caracteritza per l'ús de tons clars i discrets que destaquen la bellesa natural de les mans i els peus sense sobrecarregar-los. Tot i la simplicitat, els colors brillants i lluminosos aporten un toc sofisticat i juvenil.

Mercadona se suma a aquesta tendència amb el seu esmalt d'ungles Alto Brillo de Deliplus 87 Coral. Aquest to ha esdevingut ràpidament un dels més buscats, i no és difícil entendre per què.

Esmalt d'ungles Deliplus color 87 davant d'un supermercat.

Les ungles sabó són la tendència més seguida ara mateix. Aquest estil es caracteritza per la seva aparença neta i juvenil, utilitzant tons rosetes i acabats semitransparent. L'esmalt de Deliplus 87 Coral és perfecte per aconseguir aquest look, aportant el toc just de color i brillantor sense restar naturalitat.

Raons per les quals necessites aquest esmalt d'ungles

Una de les primeres raons perquè aconsegueixis aviat aquest esmalt de Mercadona és pel color. El to coral és ideal per a l'estiu, ja que aporta un color fresc i juvenil a les ungles. I el més important, sense necessitat d'haver de deixar-te molts diners.

D'una altra banda, el resultat que aconseguiràs, com ja t'hem dit, seguirà les darreres tendències. També cal afegir que el seu acabat brillant i cristal·lí afegeix un toc de sofisticació i elegància.

Aquest esmalt es veu genial tant en ungles llargues com curtes, potencia la bellesa de les mans sense importar la longitud de les ungles. A més a més, amb una sola capa s'obté un resultat discret i natural. Amb dues capes, el color s'intensifica sense perdre'n la frescor i lluminositat.

Preus i ofertes actualitzats el dia 28/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: