L'exterior d'un supermercat de la cadena Lidl
CONSUM

Torna a Lidl l'electrodomèstic més venut a l'estiu: només costa 20 euros

Lidl ja es prepara per a la calor oferint-nos tot el que necessitem per tenir a punt casa nostra a l'estiu

Lidl vol tornar a triomfar. Saps quins dels seus productes tenen més demanda segons l'època de l'any. Per això, no dubta a tornar-los a posar a la venda cada cop que s'acosta el moment.

Per això ja podem comprar a Lidl la seva gelatera elèctrica. Està disponible a la secció basar de la seva pàgina en línia i ja s'està convertint en tot un èxit. Encara més, atesa la repercussió, li ha posat el distintiu de producte estrella.

Aquesta gelatera elèctrica de Lidl es pot comprar per 19,99 euros. En pocs dies ja la tindràs a casa teva, ja que Lidl envia les comandes d'una manera molt ràpida. Després, si tens qualsevol problema i vols fer la devolució, ho podràs fer de manera gratuïta.

La gelatera de Lidl serà el teu electrodomèstic preferit de l'estiu

Res millor que alguna cosa fresca per suportar les altes temperatures. I és que, si l'estiu és similar al de l'any passat, patirem força calor. Per això, cal buscar maneres de posar-hi remei.

Gràcies a aquesta gelatera de Lidl, a més de gelats, podràs preparar saborosos sorbets. Té una capacitat d'1 litre i promet que en només 40 minuts els tindràs enllestits. És perfecta per quan tens convidats a casa i vols sorprendre'ls amb unes postres casolanes.

Pots preparar totes les receptes que se t'acudeixin, és més, amb la gelatera de Lidl venen sis opcions, de les quals una és vegana. A més, l'aparell compta amb una tapa amb obertura perquè hi puguis anar incorporant ingredients durant la preparació.

Els clients de Lidl destaquen la relació qualitat-preu de la gelatera

A banda de tenir la qualificació de 'producte estrella', els comentaris dels clients també ajuden que la fama d'aquest article de Lidl vagi a més. I és que la majoria destaquen la "excel·lent" relació qualitat-preu que té. Així mateix, destaquen el fet de poder fer elaboracions casolanes, sobretot per a nens.

A més, les persones que la vulguin podran escollir entre dos models, ja que està disponible tant en color menta com vermell. Un altre dels seus aspectes a destacar és el motor desmuntable amb gir tant cap a la dreta com cap a l'esquerra. Així, el resultat que s'aconsegueix és molt millor.

Gelatera de Lidl disponible en menta i vermell

Aquesta gelatera de Lidl té una potència de 12 W i funciona endollada al corrent elèctric. Per facilitar-ne l'ús, compta amb un cable que fa 150 centímetres. La seva carcassa està feta de plàstic i compta amb peus de silicona per no moure's, per això és molt lleugera si la volem traslladar.

Preus i ofertes actualitzats el dia 02/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: