Secció de maquillatge de Mercadona
CONSUM

L'última novetat de la perfumeria de Mercadona que causa furor entre els clients

Mercadona vol que la nostra pell llueixi com mai gràcies a un assortiment que no et deixarà indiferent

Mercadona et sorprendrà. Res millor que l'oli i les seves propietats per al nostre cos. Per això, ha tret un assortiment molt variat que estrany és que no trobis l'idoni per a tu.

I és que cada oli té diferents propietats. Per això, aquesta novetat de Mercadona és tot un encert i és tot un èxit entre els clients. Molts són els que han trobat el cosmètic perfecte per al cos.

En total, són quatre els tipus d'oli que pots trobar a la secció de Perfumeria de Mercadona. Pots triar entre oli d'ametlles, de rosa mosqueta, d'argan o de romaní. Tot i això, te'ls explicarem perquè sàpigues quina triar.

Rètol gran a façana de Mercadona presa en contrapicat

Els olis corporals que triomfen a Mercadona

1. Oli corporal d'ametlles

En primer lloc hi ha aquest oli corporal d'ametlles 100% natural que es venen en un envàs de 200 ml i costa 3,40 euros. És perfecte per a totes aquelles persones que busquen un producte nutritiu. Gràcies a les seves propietats hidratants i emol·lients, aconsegueix nodrir i suavitzar la pell.

D'altra banda, serveix per aportar elasticitat a la pell. A més, si estàs embarassada, ajuda a prevenir les estries. S'ha d'aplicar cada dia amb un massatge suau facilitat per la seva agradable textura.

Oli d'ametlles 100% natural

2. Oli corporal rosa mosqueta 100% pur i natural

Aquesta segona opció d'oli ve en un format més petit. Concretament, l'oli de rosa mosqueta es ven en un envàs de 30 ml amb un comptagotes. Els pots aconseguir per 4,80 euros.

S'extreu de les llavors de la rosa mosqueta per aprofitar-ne les propietats reparadores. D'aquesta manera podem aprofitar per disminuir i endarrerir els signes de l'envelliment. Serveix per atenuar les cicatrius, prevenir les estries i ajudar a regenerar la pell.

Oli de rosa mosqueta de Mercadona

3. Oli corporal de tacte sec amb oli d'argan

La tercera opció és aquest oli corporal de tacte sec amb oli d'argan. En aquest cas, tornem a l'envàs de 200 ml. El preu de venda és de 3,20 euros.

Amb aquest oli aconseguiràs hidratar i nodrir la teva pell, aconseguint un acabat sec i sedós. Podràs aprofitar les propietats antioxidants i reparadores de l'oli d'argan. El seu ús ha de ser diari.

Oli de tacte sec d'Argán de Mercadona

4. Oli corporal de romaní 100% natural

Per acabar, podem gaudir d'aquest oli corporal de romaní 100% natural. En aquest cas, tant el preu com l'envàs són iguals a l'anterior, és a dir, 200 ml per 3,20 euros. Ho hauràs d'aplicar diàriament per poder gaudir de totes les seves propietats.

En primer lloc, serveix per tonificar la pell. Però també té propietats balsàmiques que aporten un efecte relaxant. Aconseguiràs una pell suau i elàstica amb una agradable sensació de benestar.

Oli de romaní 100% natural de Mercadona

Preus i ofertes actualitzats el dia 30/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: