Dona celebrant a Mercadona
CONSUM

La novetat de Mercadona amb què aconseguiràs unes pestanyes fortes i cuidades

Novetat a Mercadona per poder presumir de pestanyes, celles i un cabell bonic per menys de 4 euros

Mercadona és el supermercat espanyol que té productes més interessants a la seva secció de perfumeria i si t'agrada presumir de pestanyes, el nou llançament t'encantarà. Són moltes les persones que a causa de les pestanyes curtes o gairebé inexistents, opten per posar-se les pestanyes postisses o fins i tot se les fan pèl per pèl als centres de bellesa.

Però això gràcies a la cadena valenciana s'ha acabat, ja que per menys de 4 € ens porta la solució que totes estem esperant per poder presumir de mirada i sense haver de deixar-nos el sou en un centre d'estètica.

L'oli de ricí per a les pestanyes de Mercadona

Aquest oli de ricí de Mercadona es presenta en un envàs de vidre amb aplicador. Té un alt contingut en àcid ricinoleic que s'extreu d'una planta i ajuda a estimular el creixement capil·lar, enfortir les ungles i nodrir la pell.

oli ricí per a pestanyes de Mercadona

Aquest oli de ricí és un producte 100% natural i extret de cultius d'agricultura ecològica. Té una mida de 30 ml, és a dir, és petita, però amb cada ús es gasta molt poca quantitat pel que s'escampa molt. I el seu preu és de 3,95 €, per la qual cosa resulta força assequible.

Com fer servir l'oli de ricí de Mercadona?

Encara que Mercadona ens diu que és ideal per a les pestanyes, la veritat és que també podem fer-lo servir a les celles o als cabells. Aquest oli de ricí ve amb un raspall aplicador que és perfecte per expandir el producte i així gastar poca quantitat.

I per veure els seus bons resultats només hem d'aplicar l'oli de ricí a la zona desitjada des de les puntes fins a l'arrel, deixar-lo actuar durant 15 minuts i esperar que s'absorbeixi completament. Aquesta seria la manera perfecta de fer-lo servir en celles i pestanyes.

Muntatge en un cercle d'una dona posant-se màscara de pestanyes i de fons una màscara de pestanyes tombada amb diverses pestanyes postisses al voltant

Per fer servir l'oli de ricí als cabells, el cert és que ens sortirà més car perquè clarament hem d'usar més quantitat.

En aquest cas, hem d'aplicar una quantitat generosa des de les mitges puntes fins a les puntes i ho deixarem actuar 15 minuts. Després rentarem els cabells com ho fem normalment. L'ideal és amb xampú i després una bona mascareta.

Preus i ofertes actualitzats el dia 30/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: