Primer pla del logo de Mercadona
CONSUM

La solució de Mercadona per semblar més jove: triomfa i no és una crema

A la secció de Perfumeria de Mercadona hi ha productes eficaços que pot ser que passin desapercebuts per a molts

La cura de la nostra salut i benestar és fonamental, i una manera efectiva de fer-ho és a través de complements alimentaris que aportin nutrients essencials. Avui et presentem un complement alimentari soluble amb sabor llimona, amb col·lagen, magnesi, vitamina C i àcid hialurònic amb edulcorant. Aquest producte de Mercadona està dissenyat per enfortir les articulacions, els ossos i els músculs, i millorar la teva qualitat de vida.

Com que és fàcil d'usar i té múltiples beneficis, aquest producte es converteix en un aliat indispensable per al teu benestar diari. Colagen de Mercadona es ven en un pot de 250 grams i té un preu de 4,80 €. Aquest producte està destinat a persones a partir de 18 anys.

Els beneficis dels components de Colagen de Mercadona

Per conèixer més sobre aquest producte de Mercadona, res millor que conèixer-ne els components. D'aquesta manera, sabràs els beneficis que pots aconseguir quan el comencis a consumir. Aquí et deixem els detalls de cadascun.

- Col·lagen

El col·lagen és una proteïna clau que es troba als ossos, cartílags i teixits connectius del cos. La seva funció principal és enfortir les articulacions, els ossos i els músculs, afavorint-ne la salut i resistència. Consumir col·lagen regularment pot ajudar a mantenir l'elasticitat de la pell i reduir el dolor articular.

- Magnesi

El magnesi és un mineral essencial que contribueix a la síntesi de proteïnes, millorant la producció de col·lagen a l'organisme. A més, afavoreix uns ossos sans i forts, així com el bon funcionament muscular. Aquest mineral és crucial per mantenir l'equilibri electrolític i la funció nerviosa.

- Vitamina C

La vitamina C és un nutrient bàsic per a la formació de col·lagen a l'organisme i el bon funcionament d'ossos i cartílags. A més, actua com un potent antioxidant, protegint les cèl·lules del dany oxidatiu i enfortint el sistema immunitari.

- Àcid hialurònic

L'àcid hialurònic és un compost essencial que es troba als teixits connectius del cos. Ajuda a mantenir la flexibilitat i mobilitat de les articulacions, vetllant per la salut. També és conegut per les seves propietats hidratants, que beneficien la pell i altres teixits.

Així cal prendre el Colagen de Mercadona

Per obtenir els millors resultats, es recomana prendre un cassó complet al dia (12 g, aproximadament), dissolt en 150 ml d'aigua. Mescla-ho fins a la seva total dissolució i no superis la dosi diària recomanada. És aconsellable consumir aquest complement durant sis mesos per notar-ne els efectes.

Es recomana consumir aquest complement alimentari entre menjars, aproximadament una o dues hores abans o després. Això permet que, en hidrolitzar-se, els pèptids i aminoàcids resultants s'absorbeixin de manera més efectiva. D'aquesta manera augmenta la probabilitat de satisfer possibles necessitats articulars.

Imatge d'un pot de suplement alimentari de col·lagen de la marca Deliplus. L'envàs és de 250 grams i conté col·lagen, magnesi, vitamina C i àcid hialurònic. L'etiqueta mostra una figura humana en moviment, i en destaca els beneficis per a les articulacions i els ossos. El producte és soluble i conté edulcorant, a més de ser lliure de gluten.

Si es pren prop dels àpats, l'organisme ho pot interpretar com una altra font proteica del menjar. Això pot limitar-ne l'efectivitat i els beneficis.

És fonamental recordar que els complements alimentaris no han de ser utilitzats com a substituts d'una dieta variada i un estil de vida saludable. Sempre és recomanable consultar amb un professional de la salut abans de començar a prendre qualsevol suplement.

Preus i ofertes actualitzats el dia 23/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

 

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: