Imatge d'una dona somrient i sostenint la cara amb les mans, davant d'un supermercat Mercadona.
CONSUM

Mercadona sorprèn tothom en abaixar el preu del seu tractament més reeixit

Els cosmètics de Mercadona tenen molta fama, però aquest tractament en concret és un d'aquells que triomfa

La cel·lulitis és una preocupació comuna per a moltes persones, i trobar una solució efectiva pot ser un desafiament. Mercadona ofereix una solució innovadora: el corró intensiu reductor creatina i cafeïna. Aquest producte promet combatre la cel·lulitis de manera efectiva i millorar l'aparença de la pell.

Per mèrits propis s'ha convertit en un dels més desitjats d'aquells que acudeixen a la secció de Perfumeria de Mercadona. Ara, però, agradarà encara més perquè la cadena ha decidit abaixar-ne el preu. Fa temps que Mercadona rebaixa alguns productes i ara li ha tocat a aquest tractament que passa a costar 5,50 €.

Beneficis de la creatina i la cafeïna

Aquest corró reductor de Mercadona és un dispositiu dissenyat per combatre la cel·lulitis i millorar l'aparença de la pell. Està impregnat amb una fórmula que conté creatina i cafeïna, dos ingredients coneguts per les seves propietats beneficioses per a la pell. La combinació d'aquests ingredients amb el massatge del corró ajuda a estimular la circulació sanguínia i a reduir l'aparença de la cel·lulitis.

La creatina és un compost natural que es troba al cos i que té un paper crucial en la producció d'energia. En la cura de la pell, la creatina ajuda a millorar l'elasticitat i la fermesa, cosa que pot reduir l'aparença de la cel·lulitis. A més, la creatina té propietats antioxidants que protegeixen la pell del dany causat pels radicals lliures.

La cafeïna és un altre ingredient clau en la lluita contra la cel·lulitis. Aquest compost té propietats diürètiques que ajuden a reduir la retenció de líquids, cosa que pot disminuir l'aparença de la cel·lulitis. A més, la cafeïna estimula la circulació sanguínia i promou la descomposició de les cèl·lules greixoses, fet que contribueix a una pell més suau i ferma.

Imatge d'un producte cosmètic anomenat

Molts usuaris han reportat resultats positius després de fer servir aquest tractament de Mercadona. La majoria de les opinions destaquen una millora en la textura de la pell i una reducció visible de la cel·lulitis després de diverses setmanes d'ús constant. Tot i això, és important recordar que els resultats poden variar segons el tipus de pell i la constància en l'ús del producte.

Com fer servir el corró intensiu reductor de Mercadona?

L'ús d'aquest corró intensiu reductor de Mercadona és molt senzill i convenient. No et traurà gaire temps i els resultats et deixaran més que satisfet. Abans de començar, assegura't que la pell estigui neta i seca.

Després, veuràs que és el més simple que existeix. Només hauràs de lliscar el corró sobre les àrees afectades per la cel·lulitis amb moviments circulars i ferms. És recomanable fer servir el corró durant uns 10-15 minuts al dia.

Per acabar, si ha quedat algun excés de crema, pots usar-lo per fer massatges a les zones. D'aquesta manera, aconseguiràs que quedi nodrida i no desaprofitaràs gens de producte. Fes un massatge suau fins que s'absorbeixi la crema del tot.

Preus i ofertes actualitzats el dia 22/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: