Paret de Lidl d'extrarradi, amb façana de vidre i pàrquing al lateral esquerre, des del pàrquing exterior en perspectiva
CONSUM

L'aparell de Lidl que els metges recomanen a la gent gran i amb tensió

Lidl busca facilitar-te la vida de totes les maneres possibles, i la salut és una part molt important

Mantenir un control regular de la nostra salut és molt important. Una de les eines més útils és el tensiòmetre de braç. Per això, Lidl té entre els articles del seu basar un de molt recomanable de la marca Dr. Senst.  

Aquest dispositiu t'ajudarà a monitorar la pressió arterial de manera precisa i senzilla. I tot això sense sortir de casa i sense que sigui gens complicat de fer servir. El millor de tot és que, a més, ara pots aprofitar que Lidl l'ha rebaixat més de la meitat i només costa 21,99 €.

Raons per les quals comprar el tensiòmetre de Lidl

El tensiòmetre de braç de Lidl està dissenyat per oferir mesures precises i fiables de la pressió arterial. Això és crucial per detectar qualsevol anomalia a temps i prendre les mesures necessàries per cuidar la teva salut cardiovascular.

És molt fàcil d'utilitzar, fins i tot per a persones que no estan familiaritzades amb dispositius mèdics. Només necessites col·locar-lo al braç, pressionar un botó i en pocs segons tindràs una lectura precisa de la pressió arterial. Pensant en la gent gran, el dispositiu compta amb una pantalla gran i clara que facilita la lectura dels resultats.

En cas de ser diversos a casa, aquest tensiòmetre té la capacitat d'emmagatzemar lectures per a diversos usuaris. Això permet que diferents membres de la família puguin portar un registre dels seus mesuraments sense necessitat de tenir diversos dispositius. A més, el seu disseny compacte i portàtil fa que sigui fàcil de portar a qualsevol lloc.

Un tensiòmetre digital de la marca Dr. Senst, mostrant una lectura de pressió arterial de 127/78 mmHg i una freqüència de pols de 70 batecs per minut. El dispositiu té una pantalla gran i clara, amb botons de control a la part inferior.

Beneficis de monitorar la pressió arterial amb el tensiòmetre de Lidl

El tensiòmetre de Lidl és una eina essencial per a qualsevol persona que vulgui mantenir un control regular de la seva salut cardiovascular. La seva precisió, facilitat d'ús i característiques avançades el converteixen en una opció excel·lent per monitorar la pressió arterial.

Monitorar regularment la pressió arterial pot ajudar-te a prevenir malalties cardiovasculars com ara la hipertensió, els atacs cardíacs i els accidents cerebrovasculars. La detecció primerenca de qualsevol anomalia a la pressió arterial et permetrà prendre mesures preventives i consultar un metge.

També és perfectament vàlid si ja ets sota tractament mèdic. Igualment et servirà per controlar la pressió arterial. D'aquesta manera, el tensiòmetre et permetrà verificar l'efectivitat del tractament i fer ajustaments si cal.

Preus i ofertes actualitzats el dia 22/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: