Dona somrient i assenyalant el logotip de Lidl mentre està al costat d'un estenedor amb roba penjada.
CONSUM

La solució de Lidl per assecar la roba sense ocupar espai a casa: tirada de preu

Lidl vol facilitar-nos les tasques de la llar, sobretot si no disposem de gaire espai al nostre habitatge

A la recerca constant de solucions pràctiques i eficients per a la llar, Lidl té molta varietat. El seu estenedor desplegable es presenta com una opció ideal per als que busquen optimitzar l'espai i millorar l'organització a casa seva. Aquest producte, disponible a la pàgina web de Lidl, ha guanyat popularitat gràcies al seu disseny funcional i la seva excel·lent relació qualitat-preu.

L'estenedor desplegable de Lidl destaca pel seu disseny compacte, que permet el seu fàcil emmagatzematge quan no està en ús. Aquest estenedor és perfecte per a llars amb espai limitat, ja que es pot plegar i guardar a qualsevol racó sense ocupar gaire espai. A més, ara mateix compta amb una interessant rebaixa a Lidl i ho pots aconseguir a meitat de preu per només 11,99 euros.

Hi pots estendre fins a 2 rentadores

A la vida moderna, trobar solucions pràctiques i eficients per a la llar és essencial. L'estenedor desplegable es presenta com una opció perfecta per als que busquen optimitzar l'espai i millorar l'organització a casa seva. Amb una longitud total d'estesa d'aproximadament 19,5 metres, aquest estenedor ofereix espai fins a dues càrregues de rentadora, convertint-se en un aliat indispensable per a l'assecat de roba.

Estenedor plegable davant d'un cartell de supermercat.

Una de les característiques més destacades de l'estenedor desplegable és la seva capacitat per plegar-se per complet, cosa que permet guardar-lo fàcilment i estalviar espai. Quan està tancat, les seves dimensions són d'aproximadament 105 x 56 x 5 cm, cosa que en facilita l'emmagatzematge en qualsevol racó de la llar. Aquest disseny compacte és ideal per a apartaments petits o per a aquells que busquen maximitzar l'ús de l'espai disponible.

Quan està obert, l'estenedor desplegable mesura aproximadament 135 x 56 x 101 cm, oferint un ampli espai per penjar la roba. Tot i la seva robustesa, l'estenedor és sorprenentment lleuger, amb un pes de només 3,2 kg, cosa que en facilita el transport i el maneig. Aquesta combinació de lleugeresa i durabilitat el converteix en una opció pràctica i convenient per a qualsevol llar.

Fabricat en acer resistent

El bastidor de l'estenedor està fabricat en acer durador i resistent a la intempèrie, cosa que garanteix la seva longevitat i resistència. Les articulacions robustes i els protectors per no fer malbé el terra asseguren que l'estenedor es mantingui estable i segur durant el seu ús. Amb una càrrega màxima de 17 kg, aquest estenedor és capaç de suportar una gran quantitat de roba sense comprometre la seva estabilitat.

El marc de l'estenedor està fet d'acer, cosa que li proporciona una gran resistència i durabilitat. Les peces addicionals estan fabricades en plàstic d'alta qualitat, cosa que assegura que l'estenedor sigui resistent a la corrosió i al desgast. Aquests materials d'alta qualitat garanteixen que l'estenedor mantingui la seva funcionalitat i aparença al llarg del temps.

Un estenedor de roba plegable amb un fons borrós d'un logotip d'una botiga.

Els usuaris que han adquirit l'estenedor desplegable de Lidl han expressat la seva satisfacció amb el producte. Les opinions destaquen la seva practicitat, durabilitat i excel·lent relació qualitat-preu. Molts clients han esmentat que aquest estenedor ha superat les seves expectatives, convertint-se en un element indispensable a casa seva.

Preus i ofertes actualitzats el dia 09/07/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: