Muntatge amb el logotip de Mercadona i diverses taronges
CONSUM

Desvelen l'origen real de la fruita que Mercadona ven més aquests mesos

Els clients solen preguntar-se d'on venen molts productes de Mercadona, i la cadena no té cap problema a dir-ho

La síndria és molt més que una fruita refrescant; és un aliment complet que ofereix múltiples beneficis per a la salut. Composta en un 92% per aigua, és una excel·lent opció per mantenir el cos hidratat, especialment els dies calorosos d'estiu. A més del seu alt contingut en aigua, la síndria és rica en vitamines i minerals essencials que contribueixen a una dieta equilibrada.

A Mercadona ja la pots trobar disponible a la secció de fruiteria. És una de les fruites estrella de l'estiu, així que per als clients és important conèixer-ne la procedència. Per això, Mercadona ha volgut aclarir d'on són les síndries que té a la botiga.

Llesca de síndria davant d'un rètol de botiga.

Una fruita amb molt bones propietats

La síndria és una font rica en vitamina C, un nutrient fonamental per enfortir el sistema immunològic. També conté vitamina A, que és vital per a la salut ocular i la pell i B6, que ajuda a la producció de neurotransmissors i millora la funció cerebral. El seu contingut en minerals com el potassi i el magnesi també contribueix a la salut cardiovascular i muscular.

Mercadona ja ha anunciat que adquirirà 115 milions de quilos de síndries per a la campanya de l'estiu 2024. L'empresa s'inclina per la producció local, oferint exclusivament síndries d'origen espanyol fins a l'octubre, quan s'acaba la temporada d'aquest fruit. Aquesta decisió no només dona suport als agricultors locals, sinó que també garanteix la frescor i la qualitat del producte.

La cadena de supermercats recorda que la síndria té un alt valor nutricional i, a causa del seu alt contingut en aigua, és perfecta per mantenir la hidratació els dies calorosos. A més, el baix contingut calòric i la riquesa vitamínica la converteixen en una imprescindible de l'alimentació equilibrada. Incorporar síndria a la dieta diària no només és una manera deliciosa de refrescar-se, sinó també de nodrir el cos amb vitamines i minerals essencials.

Muntatge d'una botiga de Mercadona amb dues imatges de fruita i una dona amb una bossa de la compra

Aquest és l'origen de les síndries de Mercadona

En un vídeo publicat al seu canal oficial de YouTube, Mercadona ha mostrat el procés complet que segueixen les síndries. Des dels camps on es conreen i es cullen, passant pels magatzems dels agricultors i els centres logístics de l'empresa. Aquest recorregut que assegura que les síndries arribin fresques i en òptimes condicions als consumidors acaba als prestatges de la xarxa de botigues.

La cadena de supermercats obté les síndries de proveïdors locals en regions com Múrcia i Andalusia. Un exemple destacat és Agrícola Navarro de Haro, una empresa familiar ubicada a la província d'Almeria. Mercadona col·labora amb més de vint proveïdors a Espanya i reafirma el seu compromís amb la sostenibilitat de la cadena agroalimentària nacional.

Mercadona destaca que, pel que fa als seus productes frescos, "preferim no oferir res abans que vendre una cosa de baixa qualitat". A la seva secció de Fruiteria, la companyia disposa d'una varietat de síndria amb poques llavors, disponible amb pell llisa o ratllada. Aquesta selecció acurada garanteix que els clients sempre rebin productes de gran qualitat.

Preus i ofertes actualitzats el dia 09/07/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: