Una dona pensativa amb una samarreta rosa és davant d'un supermercat Bonpreu, amb un cercle vermell que conté una bandera catalana difuminada al fons.
CONSUM

La marca catalana que ven alguns dels seus productes a Bonpreu i no ho sabies

El supermercat Bonpreu ofereix una selecció de productes de proximitat per als amants de la gastronomia catalana

Bonpreu, una de les cadenes de supermercats més destacades de Catalunya, es distingeix pel compromís amb l'oferta de productes locals d'alta qualitat. Aquest enfocament dona suport als productors locals i permet als clients gaudir d'una àmplia gamma d'articles frescos i autèntics, arrelats a la rica tradició culinària de la regió.

Des de fruites i verdures de temporada fins a embotits artesanals, Bonpreu ofereix una selecció acurada que ressalta el millor de la gastronomia catalana. Entre aquesta diversitat de productes de proximitat, hi ha una prestigiosa marca coneguda pels seus exquisits productes de vermut.

Espinaler: un llegat de sabor a Bonpreu

Espinaler és una marca catalana amb una llarga tradició, fundada el 1896 a Vilassar de Mar. La seva reputació s'ha construït sobre la base de productes d'alta qualitat, especialment els seus aperitius per a vermut. A Bonpreu els clients poden trobar el "Lot de vermut" d'Espinaler, un lot acuradament seleccionat que eleva l'experiència de l'aperitiu a un altre nivell.

Un paquet de productes Espinaler que inclou olives farcides d'anxova, escopinyes, musclos i salsa Espinaler, amb un fons d'un supermercat.

El lot inclou, musclos en escabetx (conté 20-30 unitats), escopinyes al natural (conté 65-85 unitats), olives verdes farcides d'anxova i la famosa salsa d'aperitiu Espinaler en un pot de 20 ml.

Aquest conjunt representa una delícia per als amants del vermut i encapsula l'essència de la tradició catalana de gaudir de mossegades acompanyades d'una bona beguda. Disponible per 8,45 € a Bonpreu, aquesta oferta brinda una excel·lent relació qualitat-preu.

Compromís amb la qualitat i la transparència

Espinaler es destaca no només per la qualitat dels seus productes, sinó també per la transparència i el compromís amb els consumidors. El lot de vermut està preparat per ESPINALER 1896, SL Aquest detall no només reforça l'autenticitat del producte, sinó que també permet als consumidors rastrejar-ne l'origen amb facilitat.

Una dona somrient amb un suèter groc posant davant una botiga Bonpreu.

A més, Espinaler fa una crida als seus clients a revisar sempre la informació a l'envàs del producte abans de consumir-lo, per assegurar-se d'estar al corrent de la seva composició i possibles al·lèrgens. Aquesta pràctica de comunicació oberta i clara és un reflex del compromís de la marca amb la seguretat i la satisfacció del consumidor.

Bonpreu amb el seu enfocament en productes de proximitat i Espinaler amb el seu llegat d'excel·lència, s'uneixen per oferir una experiència gastronòmica única. El “Lot de vermut” disponible a Bonpreu és un testimoni de com les tradicions locals poden ser preservades i gaudides a la vida moderna.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: